Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Klinten Feriecenter

Top faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Særskilt børnepool
Indendørs
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
700 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Særskilt børnepool
Indendørs
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
700 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Fantastisk beliggenhed til havet

Med en ferie til Klinten har I det hele indenfor rækkevidde! Ferielejlighederne ligger lige ned til en børnevenlig strand med en uforstyrret udsigt over det sydfynske øhav. De hyggelige lejligheder er samlet omkring den store pool samt børnenes legeplads. Derudover er der faciliteter som en indendørs pool, bordtennis, billiard, dart, trampolin, minigolf, petanque, kroket og legerum hvor der bl.a. arrangeres sjove lege og spil for børnene i sommerperioden. Lejlighederne er alle enkelt møblerede men tilmed funktionelle. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 50 m
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs
Solstole ved pool
Indendørs pool
Udendørs pool
Vandrutsjebane
Babypool
Indendørs
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
1 km
Is bar
Andre faciliteter
Spillehal
Indendørs legeplads
Billard/pool
Mini golf
Vaskemaskine
Mod betaling
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Petanque
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Nærmeste by
Faaborg, 1.2 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Butikker
Supermarked
700 m
Underholdning
Diskotek
1 km
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Klatrevæg

Klinten - Skønne ferielejligheder

Lad jer indkvartere på Klinten

Lad jer indkvartere på Klinten

En sommerferie i Danmark kan være mindst ligeså interessant, sjov og lærerig. Det kan være spændende for hele familien at udforske Danmarks forskellige områder, og på den måde lære en masse om landets natur, historie og særlige kultur. Besøg Klinten Feriecenter beliggende på Fyn, som er spækket med skønne ferielejligheder, idylliske omgivelser og sjove aktiviteter og faciliteter. I kan bestille jeres næste ferie online her på friferie.dk eller kontakte vores kompetente rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for gode råd og tips. 
Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Klinten Feriecenter er ideel for jer, der ønsker at kunne koble helt af fra hverdagens stress og jag i fredelige omgivelser. I kan nyde naturen på bedste vis på stranden, som I har direkte adgang til fra Klinten Feriecenter. Foruden havet kan I snuppe en dukkert i feriestedets inden- eller udendørs swimmingpool, som indbyder til både afslapning, aktivitet og sjov leg. Familiens mindste kan boltre sig på legepladsen, og de legesyge sjæle kan more sig på trampolinen, med et spil minigolf eller et slag bordtennis. Når sulten melder sig, kan I nyde noget lækkert at spise i Klinten Feriecenters egen restaurant. Mangler I små fornødenheder på ferien, er der indkøbsmuligheder på stedet, og hvis dette ikke er nok, ligger Faaborg kun 1,2 km fra Klinten Feriecenter. 
Klinten Feriecenters beliggenhed

Klinten Feriecenters beliggenhed

Blot 10 minutters gang fra feriestedet venter Faaborg med sine charmerende gamle huse, smalle stræder og hyggelige beværtninger. I Faaborgegnen er der en helt unik natur, som er oplagt til aktive oplevelser. Om I er til vandring, kajak, cykling eller ridning, kan I give jer i kast med det ved Faaborg. I kan f.eks. også tage på udflugt i det smukke sydfynske øhav, hvor der dagligt futter små færger fra Faaborg havn til de omkringliggende øer Ærø, Lyø, Avarnakø og Bjørnø, som bestemt er et besøg værd, hvor I for alvor kan slappe af i afstressende og idylliske rammer. 

Oplev Fyns største by

Oplev Fyns største by

En anden spændende oplevelse for hele familien foruden de skønne naturoplevelser, der er i Faaborg og omegn, er en tur til Odense. Fyns største by ligger kun tre kvarters kørsel fra Klinten Feriecenter, hvis I ønsker at gå på opdagelse i byen. I kan bl.a. besøge H. C. Andersens Hus, som er et af verdens ældste digtermuseer, og hvor I kan se, hvor den berømte eventyrsforfatter blev født og voksede op. I kan også besøge Odense Zoo, hvis I gerne vil komme tæt på alverdens dyr, som med garanti vil være spændende for både store og små. Ønsker I at shoppe, er der gode muligheder for det i Odense. En ferie til Klinten Feriecenter byder på alt fra mindeværdige naturoplevelser, sjove aktiviteter, afslapning i idylliske rammer samt byliv og spændende seværdigheder i Odense.