Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Klintholm Havn

Alt det får I:
Unik beliggenhed i Klintholm havn
Dejlig børnevenlig strand
Skønne boliger direkte ud til havnen
Maritim ferieatmosfære
Top faciliteter
Strand
Sand, 20 m
Restaurant
100 m
Supermarked
6 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
100 m
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 20 m
Restaurant
100 m
Supermarked
6 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
100 m
Legeplads

Mere info om havnen og området

Feriecenter Klintholm Marinapark på Møn ligger i et af Danmarks smukkeste naturområder. Her bor I i skønne ferielejligheder lige ud til marinaen, hvor I kan følge med i sejlerlivet. Nyd ferien ved den børnevenlige strand, som ligger lige op til feriecentret, og når badetøjet trænger til en tørrepause, kan I udforske nogle af de mange aktiviteter og seværdigheder, der er i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
20 m
Strand
Sand, 20 m
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
100 m
Andre faciliteter
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Sport
Petanque
Butikker
Supermarked
6 km

Velkommen til maritim ferie på Feriecenter Klintholm

Indkøb, bar og restauranter

Indkøb, bar og restauranter

Sommerferie er også at nyde god mad sammen med familien. Klintholm havn byder på flere restauranter, som alle ligger skønt ved havnen.

I det gamle fryserum på Klintholm Havn ligger Restaurant Klintholm, en fiskerestaurant som serverer lækre fiskespecialiteter til gæsterne.
I lyse lokaler eller på den store udendørs terrasse kan man nyde den helt særlige fiskebuffet som Restaurant Klintholm er kendt for, alt imens man har udsigt over Klintholm havn.  Restaurant Klintholm er en frokostrestaurant som til deres frokostbuffet serverer Danmarks største udvalg af sild, og man kan altid finde mindst 15 slags sild.

Sid på terrassen på Hyttefade Klintholm og nyd den gode udsigt og atmosfæren i en af Danmarks gamle fiskerihavne. Kom indenfor i restauranten og se din mad blive tilberedt i det åbne køkken - men vær hurtig, for bordene med udsigt til køkkenet er ofte de første der optages.

Restaurant Portofino er en autentisk italiensk restaurant og pizzeria, der ligger på den smukke ø Møn, et par minutters gang fra stranden, og tæt på de imponerende hvide kridtklinter. Den traditionelle italiensk menu er altid beriget med en dagens speciale, og giver et varieret udvalg af italienske retter, herunder også flere fine italienske vine. Vi er stolte af en venlig atmosfære, hvor vores gæster kan nyde god mad, ofte efterfulgt af levende musik.

Når aftenen falder på og familien har nydt en dejlig dag ved og i vandet, så er det måske en idé at tage en tur på Pier to heaven, som er en sommerbar frisktappet lokalt øl, cocktails eller longdrinks.

Ønsker I selv at lave mad er der 550 meter til Mini Brugsen og større og flere indkøbsmuligheder ligger ca. 25 kørsel væk.

Klintholm Havn

Klintholm Havn

Klintholm Havn er en dejlig lille havneby med en stor havn på det østligste af øen Møn, og er med sine godt 200 indbyggere et sted man absolut må besøge. Klintholm havn består af en fiskerihavn og en stor marina med ca. 200 pladser, samt en skøn børnevenlig badestrand. Klintholm Havn har flere restauranter, hvor familien kan nyde sin mad med god udsigt til havnen. 

Klintholm Havn er også et glimrende sted for fiskeri, hvor det er muligt at fange havørred, hornfisk, fladfisk samt ål og aborre. I forår og efterår fiskes der efter havørred og fra starten af maj måned er der også masser af hornfisk. Fiskeriet foregår fra Klintholm Havn og mod øst til Møns Fyr, her er lavvandet og vadning er nødvendigt, derfor er det en god ide at huske waders når der skal fiskes efter hornfisk og havørred. Derudover er det også bedst hvis der ikke er en for kraftig søndenvind.

Der er gode busforbindelser fra Klintholm Havn til Møns Klint, øens mange kunsthåndværkere og til Stege, som er en af Danmarks mest spændende handelsbyer, med masser af små specialbutikker. 

Der er mulighed for udlejning af cykler, så den skønne natur kan udforskes. 

Udflugtsmuligheder

Udflugtsmuligheder

Møns Klint

Besøg et af Danmarks mest fascinerende naturfænomener. Møns Klint rejser sig 128 m op fra havet og er derved Danmarks højeste klint. Fra parkeringspladsen ved Geocentret er der knap 500 trin ned til stranden, hvor der venter et fantastisk syn. Ved klinten kan du også opleve vilde orkidéer, vandrefalke og sommerfugle bland andet den sjældne sortplettet sommerfugl. Feriecentret ligger blot 7 km fra klinten.

Geocenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint ligger unikt, der hvor Danmarks kridtfundament dramatisk falder lodret mod Østersøen. Lige uden for døren ligger Klinten med landets smukkeste og til tider mest voldsomme natur. Geocentret er fyldt med oplevelser. Du kan blandt andet opleve livet i kridthavet, løfte bjerge, gå igennem istidens gletsjere, lave dit eget klinteskred, deltage i aktiviteter og komme på ture med naturvejlederne eller se 5 af landets bedste kunstneres bud på Danmarks og Møns Klints geologiske tilblivelse.

Møn Golf Center

På Møns golfbane kan du spille en 18 hullers runde golf på en smuk let kuperet bane rundt om Stege Nor. Prøv også pay and play på klubbens par 3 bane.

BonBon-Land

Tag familien med i BonBon-Land ved Næstved og tilbring en hel dag i en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Med mere end 50 forlystelser er der forlystelser forenhver smag. Når indgangen er betalt er alle forlystelser gratis. I BonBon-land finder du også mange spisepladser og restauranter.

Gavnø Slot

Gavnø er én af Danmarks største kulturskatte. Gavnø Slot indeholder en stor samling af kunstgenstande samt Nordeuropas største private malerisamling på godt 1.000 malerier. Sommerfugleland og Afrikanske Bjerggeder. Naturlegepladsen Sørøverland og Skattejagt. Slotsparken byder bl.a. på Danmarks største tulipanudstilling, sansehave, unik dukkeudstilling og en romantisk rosenhave. Gavnø Klosterkirke fra 1400-tallet med Nordens mest farverige kirkerum. Café Tulipanen, souvenirbutik samt nyt slotsbryggeri.

Middelaldercentret

Den lille købstad Sundkøbing anno 1398 huser fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og to rige købmænd. På markedsdage flokkes de handlende om lokale og udenbys varer, og gøglere, musikanter og andet pak gæster byen. Ridderne øver med deres heste og våben og højsommeren igennem er der dagligt ridderturneringer. Byvagten afprøver krigsmaskinerne der slynger med store sten, og undertiden brager kanoner og hagebøsser. Middelaldercentret er et forsøgscenter for historisk teknologi.

Geomuseum Faxe

Geomuseum Faxe ligger smukt på kanten af Faxe Kalkbrud, der er Danmarks største aktive kalkbrud. Kalken er resterne af et 63 millioner år gammelt forstenet koralrev, og man kan finde over 500 forskellige slags fossiler dernede. Museet byder på en stor geologisk udstilling om livet på det fossile koralrev, samt en kulturhistorisk udstilling om kalkbrydningens mere en 900 års historie i Faxe.