Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

La Collinella

Alt det får I:
Opdag Toscanas seværdigheder
Ferievenlig atmosfære
Pool og solafslapning
Besøg byen Montaione
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand
Restaurant
3 km
Supermarked
Lille udvalg, 2 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
3 km
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand
Restaurant
3 km
Supermarked
Lille udvalg, 2 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
3 km

Naturskøn, idyllisk og mulighed for besøg i eventyrlige byer

Med den strategiske beliggenhed blot få kilometer fra Montaione, som er en spændende gammel by, er dette feriested et perfekt udgangspunkt for at se de mange seværdigheder i Toscana. Bygningen er oprindelig fra 1861 og er ombygget flere gange siden da. Den ligger på et stort grønt område med olivenlunde og cypresser, som sammen skaber en perfekt atmosfære af landlig hygge. Der er to pools på stedet, en for børn og en for voksne plus et stort område, hvor det er muligt at nyde solen. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Klorvand, May - September
Solstole ved pool
Udendørs pool
Klorvand, May - September
Bar/Restaurant
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Arrangerede udflugter
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Nærmeste lufthavn
Firenze Amerigo Vespucci, 56 km
Handicap faciliteter
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 2 km
Underholdning
Sprog
Engelsk, Italiensk, Tysk, Fransk

Velkommen til La Collinella

Om La Collinella

Om La Collinella

Dette idylliske feriekompleks i Toscana byder jer velkommen i rolige, romantiske og naturskønne omgivelser. La Collinella er rustikke bygninger, som har en dejlig have med et indbydende poolområde til. Fra swimmingpoolen er der en smuk udsigt over det toscanske bakkelandskab. Ferielejlighederne har alle egen have, hvorfra I kan hygge jer med familien og nyde nogle af dagens måltider. Lejlighederne er udstyret med en fin stue, tekøkken, soveværelser og TV. Vores erfarne rejserådgivere sidder klar på tlf. 7015 4141, hvis I gerne vil booke eller har brug for nogle gode råd og tips. Er I fast besluttet på, hvor ferien skal gå hen, er I også velkommen til at bestille direkte her på Friferies website.

Feriestedets poolområde samt aktiviteter

Feriestedets poolområde samt aktiviteter

På en varm sommerdag kan det være noget så tiltrængt med en dukkert i swimmingpoolen. De små kan trygt boltre sig i det separate børnebassin, og I kan nyde varmen og solen på liggestolene under parasollerne. Børnene kan også hygge sig på legepladsen, og ønsker I i familien eller blandt vennerne at udfordre hinanden, kan I tage et spil tennis, bordtennis eller dart. 

Hyggelig by kun 3 kilometer væk

Hyggelig by kun 3 kilometer væk

La Collinella er det ideelle rejsemål for jer, der drømmer om en ferie, hvor I virkelig kan koble af i fredelige omgivelser. Ferielejlighederne er med sin naturrige beliggenhed skøn, når det kommer til afslapning. I kan passende tage til byen Montaione, som ligger kun 3 kilometer fra feriestedet, hvor der hersker en hyggelig feriestemning. I byen kan I finde en dejlig restaurant, hvor I kan smage de italienske specialiteter lavet på bedste vis.

Et strejf af storby

Et strejf af storby

Det er oplagt at besøge en af de nærliggende storbyer som Livorno, Firenze og Pisa på ferien til La Collinella, da byerne alle ligger omkring en times kørsel fra feriekomplekset. Tag til den charmerende havneby, Livorno, hvor I bør smage friskfanget fisk i cremet pastaretter. Der er blandt andet et livligt fiske- og grøntsagsmarked midt i byen, som er en oplevelse, uanset om man skal handle eller ej. Pisa er særlig kendt for Det Skæve Tårn i Pisa, som blot er en af de ting, der er interessante for besøgende. Et besøg til Firenze vil være helt fortryllende. Denne by er Toscanas hovedstad, som har huset nogle af verdens største kunstnere som Leonardi da Vinci og Michelangelo, som blev inspireret til at kreere kunst af byen. Der er et hav af historiske seværdigheder at se og besøge, hvor byens varemærke, katedralen, er særlig smuk og imponerende.