Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

La Corniche de la Plage

Top faciliteter
Halvpension
Supermarked
1.5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Top faciliteter
Halvpension
Supermarked
1.5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Ferielejligheder med flot udsigt

La Corniche de la Plages charmerende ferielejligheder er simple og moderne og er placeret direkte ud til Bretagnes sandstrande. Lejlighederne er udstyret med en balkon og herfra er der en fantastisk udsigt ud over havet og i horisonten kan de små Glénan øerne anskues. Det er svært at finde en bedre udsigt, end at se solnedgangen i horisonten direkte fra altanen. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Arrangerede udflugter
Casino
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Fitness
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 9- hullers bane - mod betaling
Wellness/Spa
Sauna
Jacuzzi
Massage
Pension
Halvpension
Sport
Ridning
5 km
Generelt
Parkering
Butikker
Supermarked
1.5 km

Velkommen til La Corniche de la Plage

Moderne hyggelige lejligheder

Moderne hyggelige lejligheder

Ferielejlighederne på La Corniche de la Plage har en hyggelig og moderne indretning og de har alt hvad i skal bruge på jeres ferie. De er udstyret med køkken, eget toilet, behagelige senge, tv og balkon - og så har de en flot udsigt. I kan bestille flere forskellige typer lejligheder med plads til hele familien. 

Book online eller kontakt vores rejseeksperter på tlf. 70154141, som sidder klar til at hjælpe jer. 

Perfekt placering!

Perfekt placering!

Ferielejlighederne er fantastisk placeret, så tæt på stranden som overhoved muligt - i kan ikke bo meget tættere på havet. I kan nyde godt af jeres placering og nemt gå frem og tilbage mellem strand og lejlighed. Stranden er lang, så i kan med god grund udforske hele den flotte sandstrand. Derudover er der en gåtur på omkring 800 meter ind til den lille hyggelige by Bénodet, med pæne bygninger og hyggelige gader. Tæt ved lejligheden finder i forskellige aktiviteter som golf, ridning, sejlads og gode cykel og vandre ruter.

Mad og indkøb

Mad og indkøb

Indenfor 300 meter ligger alt hvad i skal bruge - både supermarkeder, restauranter, caféer og bagerier. Langs med strandpromenaden ligger flere populære restauranter, hvor i med god grund kan gå til udforskning i det franske køkkens mange specialiteter. Der ligger i byen Bénodet forskellige supermarkeder og delikatessebutikker, hvor i kan købe ind til en hyggelig middag på altanen med den flotte udsigt i baggrunden.