Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

La Petite Venise

Top faciliteter
Supermarked
500 m
Restaurant
100 m
Indendørs pool
Bar
100 m
Top faciliteter
Supermarked
500 m
Restaurant
100 m
Indendørs pool
Bar
100 m

I hjertet af Colmar

La Petite Venise ligger i den charmerende del af Colmar, og blev bygget i 2015. Ferielejlighederne er derfor af en god standard. Her er en indendørs pool, en legeplads og gode muligheder for at udforske byen. I Colmar kan i finde både restauranter, barer og butikker, samt flere forskellige oplevelser. Book online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
100 m
Butikker
Supermarked
500 m
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Parkering
På gade - Mod betaling
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til La Petite Venise

Læs mere om La Petite Venise

Læs mere om La Petite Venise

La Petite Venise er et forholdsvist nyt feriested, der blev bygget i 2015. Det er beliggende i hjertet af Colmar, hvorfra der er kort afstand til charmerende Petite Venice. Alle ferielejlighederne er komfortable og moderne indrettet med et fuldt udstyret køkken med kaffemaskine, kogeplader, ovn og mikroovn. 

Faciliteter på La Petite Venise

Faciliteter på La Petite Venise

Dette feriested har et dejligt indendørs poolområde, hvor der også er gjort plads til et par liggestole til afslapning. Her er der taget hensyn til børnene, da en del af bassinet ikke er så dybt. Derudover kan de små i familien virkelig hygge sig på den lille legeplads der ligger udenfor og tilhører La Petite Venise. 

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Fra La Petite Venise er der kun 500 meter til den nærmeste restaurant og bar, hvor I kan få lidt lækkert at spise og drikke. Hvis I har lyst til at tilberede mad hjemme i ferielejligheden i det fuldt funktionelle køkken, kan I selvfølgelig også gøre det. I Colmar, og kun 500 meter fra feriestedet, ligger et supermarked, hvor I kan finde alle de varer I skulle mangle.

Omgivelser og udflugter

Omgivelser og udflugter

Feriestedet ligger kun 200 meter fra Saint-Martin Collegiate Church og 400 meter fra House of the Heads, som er en smuk bygning. Derudover ligger byen Colmar på den berømte vinrute i Alsace. I byen er det også muligt at sejle i kanalerne eller tage en udflugt til forlystelsesparken Europa Park, der kun ligger 50 km fra Colmar.