Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Charmerende feriested
Indbydende pool
Familievenlige lejligheder
Smag på områdets vin
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
200 m
Bar
200 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
200 m
Bar
200 m

Indbegrebet af toscansk charme

I udkanten af den lille middelalderby San Donato kun 26 km fra Firenze og 30 km fra Siena, finder I dette charmerende feriested, La Pieve. Hvis I elsker at gå en hyggelig aftentur og nyde den gamle landsby eller den nærliggende kirke, er dette bare stedet. Selve ferielejlighederne er moderne indrettede, og der er ligeledes en indbydende pool på stedet. Der hersker en venlig og rar atmosfære på La Pieve, og hvis I er vinelskere, er her også mulighed for at smage på stedets egne produkter. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Bar
200 m
Butikker
Supermarked
200 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Firenze Amerigo Vespucci, 40 km
Parkering
Ved siden af boligen
Vaskemaskine
Mod betaling

Velkommen til La Pieve

Læs mere om La Pieve her...

Læs mere om La Pieve her...

La Pieve er med sin eventyrlige beliggenhed midt i Toscanas idylliske landskab det ideelle rejsemål for jer, der drømmer om komplet afslapning. Disse ferielejligheder er pæne og rummelige lejligheder med et lille køkken med ovn, køleskab og kaffemaskine samt eget badeværelse. Der er rig mulighed for at nyde varmen ved La Pieves udendørs swimmingpool, og når solen bliver for meget, kan I hoppe i poolen og få en dukkert. Familiens næste rejse kan bookes direkte her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Heldagsudflugt til Siena

Heldagsudflugt til Siena

La Pieve ligger hverken langt fra Siena eller Toscanas hovedstad, Firenze, som gør det nemt for jer at tage til begge byer på ferien. I vil blive fortryllet af Sienas middelalderatmosfære, der er så godt bevaret, at det føles som et spring tilbage i tiden. Byens labyrintiske smalle og stejle gader med flotte paladser og tårne er et syn for sig. I Siena ligger også Italiens flotteste plads, Piazza del Campo, hvor I kan glæde jer til at sidde og nyde et godt glas vin eller en forfriskende is.

Oplev det storslåede, historiske og kunstneriske Firenze

Oplev det storslåede, historiske og kunstneriske Firenze

Firenze er en by, I skal nå at opleve på ferien til La Pieve. Firenze har huset nogle af verdens største kunstnere som Leonardo da Vinci og Michelangelo, som blandt en masse andre har inspireret byens udtryk. Firenze er byen, hvor romantikken blomstrer med sine mange historiske og kunstneriske seværdigheder, beliggende ved Arnofloden og de mange fine italienske restauranter, barer og caféer. Firenze er oplagt for både store og små, unge som gamle, par og børnefamilier!