Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

La Plaine d'Alsace

Alt det får I:
1400 meter fra centrum af Obernai
Feriested med pool
Velkommen til La Plaine
Bo på vinruten i Alsace i den hyggelige by Obernai
Top faciliteter
Udendørs pool
Overdækket
Restaurant
Supermarked
1.6 km
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Overdækket
Restaurant
Supermarked
1.6 km
Legeplads
Bar

Beliggende i hyggelige Obernai

Midt i Frankrigs hjerte ligger dette enormt hyggelige og idylliske lejlighedsresort. Omringet af skønne, frodige haver og beliggende midt i et af Frankrigs verdensberømte vindistrikter er der rig mulighed for at få den franske kultur og stemning helt ind under huden. Vil I gerne høre mere, så giv os et kald på telefon 70 15 41 41, så skal vi gøre vores bedste for at svare på jeres spørgsmål. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Overdækket
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
1.6 km
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
Obernai, 1.6 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Fitness
Fodbold
Volleyball

Velkommen til La Plaine i Alsace

Tæt på pool

Tæt på pool

Trænger I til at slippe den indre vandhund løs, så ligger der en skøn, offentlig pool blot fire kilometer fra lejlighederne i den hyggelige by. Samme afstand borte ligger der også en udendørspool, så man kan blive kølet af på de varme sommerdage. I kan bruge timevis af tid her!

Restaurant og bar

Restaurant og bar

På selve stedet ligger en dejlig bar, hvor I med sikkerhed kan få stillet tørsten. Når sulten melder sig, kan I spise på den hyggelige restaurant eller udforske den franske gastronomi på én af byens mange spisesteder. Og husk endelig vin til maden!

Indkøb

Indkøb

De hyggelige lejligheder har alle veludstyrede køkkener, hvor man med garanti kan kreere lækre måltider inspireret af det franske køkken. Når der skal købes ind, kan I forsyne jer med lækre, lokale råvarer i det nærliggende supermarked. Her kan I selvfølgelig også købe en sprød croissant til morgenkaffen, som kan nydes på lejlighedernes balkon eller terrasse.

Om området

Om området

Byen Obernai er et af de mest populære stop på de mange vinruter, som går igennem hele Alsace, så I kan med garanti smage på vin i verdensklasse. Er I ikke til vin, så gå en tur i de hyggelige gader og oplev den franske kultur i netop denne region af landet. I vil med garanti blive betaget.