Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Lake Garda Resort

Alt det får I:
Masser af oplevelser i området
Rolige og behagelige omgivelser
Pool på resortet og tæt Gardasøen
Smuk udsigt fra resortet
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Wellness-område
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Wellness-område
Bar

Tæt på attraktioner og væk fra byens larm

Leder du og din familie efter et uforstyrret hotel ved Gardasøen, som ligger tæt på alle de store byer og attraktioner i området, så besøg Lake Garda Resort i Moniga del Garda. Her er der kort afstand til restauranter med Michelin-stjerner, golfbaner, seværdigheder, og selvfølgelig har I udsigt til Gardasøen. Fra Lake Garda Resort er der mindre end en times kørsel til den historiske by Verona, og samtidig får I et lækkert hotel med udendørspool, restaurant og cykeludlejning. Der er kort afstand til shoppingmuligheder og dagligvarebutikker. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Poolbar
Wellness/Spa
Wellness-område
Generelt
Nærmeste by
Moniga del Garda, 8 km
Nærmeste lufthavn
Verona, 45 km
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Golf
4 km
Tennis
Mod betaling

Læs mere om Lake Garda Resort

Udendørspool med lækker udsigt

Udendørspool med lækker udsigt

Besøger I Lake Garda Resort, kan I altid tage ned til Gardasøens bredder og soppe i vandkanten. Her kan I selvfølgelig også sejle, fiske og prøve kræfter med windsurfing og andre adrenalinfyldte aktiviteter. Vil I hellere bruge dagen ved poolen, kan I gøre brug af Lake Garda Resorts udendørspool. Her er både børnepool til de mindste og liggestole i skyggen til de største. 

Lombardiske restauranter får Michelin-stjerner

Lombardiske restauranter får Michelin-stjerner

I kan altid gøre brug af Lake Garda Resorts morgenmads- og aftensmadsbuffet, som serverer lækre og autentiske italienske retter. Men tag også ud i lokalområdet omkring Lake Garda Resort, og besøg nogle af de fantastiske restauranter.  

I kan fx besøge L’Osteria H2O, som serverer ægte lombardisk cuisine, og som i øvrigt kan prale af en Michelin-stjerne. Restauranten ligger mindre end 10 minutters gang fra Lake Garda Resort. 

Tag til Moniga del Garda på shopping

Tag til Moniga del Garda på shopping

Ønsker I at handle ind i løbet af jeres ferie hos Lake Garda Resort, findes der en del dagligvarebutikker, supermarkeder og shoppingcentre i området omkring Lake Garda Resort. 

I kan også tage til Moniga del Garda og bruge dagen på at vandre gennem de hyggelige gader. Her finder I en masse butikker, som I kan shoppe løs i, og er dette ikke nok, ligger Verona ikke mere end en times kørsel væk. 

Udforsk området omkring Lake Garda Resort på cykel

Udforsk området omkring Lake Garda Resort på cykel

Når I bor på Lake Garda Resort, har hele familien mulighed for at leje cykler, så I kan udforske området omkring Lake Garda Resort i jeres eget tempo. I kan fx cykle til strandene i Moniga del Garda eller til en af de mange golfbaner i området. 

I kan også blive hjemme på Lake Garda Resort og nyde Lake Garda Resorts hyggelige underholdning for både børn og voksne. Det er selvfølgelig gratis for alle gæster. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Området omkring Lake Garda Resort har meget at byde på, og er strategisk placeret i forhold til områdets seværdigheder. I kan fx besøge middelalderslottet Castello di Moniga del Garda, som er et velbevaret slot, der ligger direkte ned til søen. I kan selvfølgelig også besøge de mange golfbaner rundt om Lake Garda Resort, hvor I får rabat, fordi I er gæster hos Lake Garda Resort. Derudover har Gardasøen et væld af aktiviteter på vandet af byde på.