Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Landgoed 't Loo

Alt det får I:
Gode cykel- og vandreruter
Ferieboliger ved sø og nær naturpark
Sjove faciliteter og aktiviteter
Indendørs pool samt legeland
Top faciliteter
Strand
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Skøn familieferie i naturskønne omgivelser ved nationalparken Veluwe

Feriestedet Landgoed 't Loo byder på en lang række familievenlige faciliteter og aktiviteter for store og små. I bor i naturskønne omgivelser nær naturparken Veluwe i det nordlige Holland. Ferieboligerne på Landgoed 't Loo er alle komfortable og byder på masser af plads til hele familien. Og feriestedet byder på masser af muligheder for at slappe af og lege på områdets indendørs vand- og legeland samt sø med flere sjove aktiviteter for børnene. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Pool
Vandland
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Mini Zoo
Miniklub
Spillehal
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 366
Parkering
WIFI
Sport
Billard/pool
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Forlystelsespark
Sportsturneringer
Tennis
Trampolin
Underholdning
Animation

Velkommen til Landgoed 't Loo

Tag til familievenlige Landgoed 't Loo

Tag til familievenlige Landgoed 't Loo

Når I bor på Landgoed 't Loo, kan I se frem til en børnevenlig ferie i det nordlige Holland, hvor I kan vælge mellem flere typer ferieboliger, som passer til netop jeres ønsker og behov. Landgoed 't Loo har ialt 366 ferieboliger af varierende størrelse, som alle råder over egen møbleret terrasse samt have, køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn samt kaffemaskine og en pejs i stuen, til at fuldende feriehyggen.   

Slip bare børnene løs på Landgoed 't Loo

Slip bare børnene løs på Landgoed 't Loo

Der findes et utal af muligheder for, at børnene kan få en sjov og oplevelsesrig ferie på Landgoed 't Loo. Børnene kan bl.a. glæde sig til at prøve kræfter med svævebane, minigolf, tømmerflåde, samt bueskydning. Og feriestedets egen maskot "Bollo" byder desuden de mindste velkommen til feriestedet, som også byder på indendørs legeland, hoppepude, børne-bondegård med dyr samt løbebane.

Badning og svømning for alle vandhunde

Badning og svømning for alle vandhunde

Hvad enten I vil tage en dukkert og bade indendørs eller udendørs, er der mulighed for dette på Landgoed 't Loo. Feriestedet råder nemlig over et indendørs badeland, som I har fri adgang til under jeres ferieophold med bl.a. seperat børnebassin samt vandrutsjebane for de mindste. Og hvis I hellere vil boltre jer udenfor, findes der en rekreativ sø med strand samt strandbar på feriestedet, hvor I kan bade, sole jer eller prøve kræfter med den sjove aquapark samt svævebane over søen.   

Udflugter i naturen og attraktioner i området

Udflugter i naturen og attraktioner i området

Landgoed 't Loo er en oplagt mulighed for, at udforske naturen omkring feriestedet. I kan nemlig tage på cykel- eller vandreture direkte fra feriestedet og ud i skov- og naturområderne. Landgoed 't Loo har nemlig cykeludlejning, med et bredt udvalg af cykler til hele familien. Og vil I gerne opleve områdets attraktioner kan I f.eks. besøge det tidligere kongelige palads Palace het Loo i Apeldoorn, Anton Pieck Museum i Hattem eller Verbeek frugtplantage i Oldebroek.      

Lækre spisesteder på Landgoed 't Loo

Lækre spisesteder på Landgoed 't Loo

På Landgoed 't Loo findes der er en lang række spisemuligheder for både store og små. I kan bl.a. smage lækre italienske retter på Pizzaria Limone, nyde en lækker frokost eller et aftensmåltid på Timbers Brasserie. Og til den lille sult kan I snuppe lækker snack i take-away og snackbaren. I kan desuden også finde et bredt udvalg af dagligvarer og lokale specialiteter på Landgoed 't Loo, så I kan lave familiens yndlings-retter hjemme i jeres egen feriebolig.