Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Landhaus Rustika

Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads

Velkommen til Landhaus Rustika

Det er helt sikkert, at I ikke kommer til at kede jer på ferie i Wagrain på det skønne Landhaus Rustika. Både sommer og vinter er ferielejlighederne attraktive, da de ligger i et dejligt område med mange muligheder, som både badeland, vandrestier og stort skiområde. Landhaus Rustika er for familien, der vil have aktiv ferie med mulighed for afslapning i skøn natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Wellness/Spa
Jacuzzi
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Nærmeste by
Wagrain, 500 m
Parkering
Sommerkort m div rabatter og entreer
Inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk
Strygejern
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Trampolin

Ferielejligheder på Landhaus Rustika

Gratis adgang til det store Wasserwelt Wagrain

Gratis adgang til det store Wasserwelt Wagrain

Når du bor på Landhaus Rustika har du adgang til det store Vand Land Wagrain, som ligger bare 200 m herfra. Det er et slaraffenland for børn i alle aldre. Fordelt over 900 kvadratmeter vandland findes en større vandrutsjebane, samt en snoet vandrutsjebane med lyd-, lys- og videoeffekter. Der er rig mulighed for at hygge i solen på græs arealet med parasoller. Skulle vejret svigte er der desuden en indendørs pool med bølgemaskine, samt en større saunaområde i orientalsk stil. Her kan du nyde urtesauna, dampbade og sauna.


Landhaus Rustika i Wagrain

Landhaus Rustika i Wagrain

Familieferie i en ferielejlighed er blandt favoritterne, når der holdes ferie i Østrig. På Landhaus Rustika kan hele familien samles i en flot og velholdt ferielejlighed, der er både rummelig og hyggelig. Landhaus Rustika kan besøges på alle årstider, og både sommer og vinter får I en masse oplevelser i nærheden af Wagrain. Kontakt os på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål til Landhaus Rustika, som I ikke kan finde svaret på her på hjemmesiden.

Hyggelig have og pool

Hyggelig have og pool

På Landhaus Rustika finder I en hyggelig have med egen lille udendørs pool, hvor børnene kan lege på en varm sommerdag. I haven er der også  legeplads og en stor, dejlig græsplæne, hvor børnene kan slå sig løs med diverse aktiviteter, mens forældrene slapper af i solstolene. På stedet finder I en lille børne-zoo, hvor børnene kan være med til af fodre, pleje og lege med dyrene.  

Om områdets mange muligheder

Om områdets mange muligheder

Landhaus Rustika ligger 200 meter fra liften Flying Mozart, som både sommer og vinter fører jer til en masse spændende oplevelser i bjergene, om I vil på ski, motainbiketure eller vandre i det smukke bjerglandskab. Det kan varmt anbefales at besøge badelandet Wasserwelt Amadé, som ligger et stenkast fra ferielejlighederne, og i nærområdet finder I minigolf og tennis. I skal helt klart opleve panorama forhindringsbanen, som er fyldt med en masse udfordringer for børnene.