Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Landhaus Salzburg

Alt det får I:
Frisk bjergluft lige uden for døren
Hyggelig og traditionel
Indendørs pool
Dejlig have for gæsterne
Top faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Top faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool

Sommerferie i Alperne

Højt oppe, hvor luften er frisk og klar, ligger for foden af bjergmassivet Hochkönig de hyggeligste ferielejligheder. Landhaus Salzburg har indendørs pool, hyggelig have med solsenge og parasoller samt wellness- og fitnessfaciliteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Fitness
Inkl.
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 1.6 km
Wellness/Spa
Sauna
Generelt
Parkering
På gaden - gratis
Nærmeste by
Dienten, 400 m

Praktisk information

Hochkönig Card er inklusive De mange bonustjenester inkluderer gratis brug af sommerens svævebaner, engangsbrug af alpinbanen og vandrebussen samt over 100 attraktioner i det omkringliggende område.

Velkommen til Landhaus Salzburg

Om Landhaus Salzburg

Om Landhaus Salzburg

Landhaus Salzburg ligger i byen, Dienten imellem de to store og populære byer i Østrig, Zell am See og Wagrain. Det er et perfekt feriested, hvis I vil opleve et smukt bjergmassiv med en masse frisk luft og mange muligheder. Find flere informationer om Landhaus Salzburg her på hjemmesiden, og hvis der opstår spørgsmål, kan I kontakte os online eller på telefon 70 15 41 41. 

Ferielejligheder med komfort

Ferielejligheder med komfort

Landhaus Salzburg tilbyder høj komfort og fine faciliteter i alle husets 10 ferielejligheder. Lejlighederne kan designes individuelt, så de passer til alt fra 2 til 6 overnattene gæster. Der er både tv, telefon og køkken med mikroovn, toaster og opvaskemaskine. 

I bor tæt på Dienten bymidte, hvor der er restauranter, barer og mulighed for indkøb, så I kan handle ind til måltider, I kan tilberede i ferielejlighedens køkken. 

Aktiviteter og grøn natur

Aktiviteter og grøn natur

Der er tænkt på børnene med et legeværelse indendøre og fra kl. 8 til 20 er det lille wellnessområde åbent, og der kan I nyde både den lille pool, sauna, bløde musklerne op i infrarød kabine eller give den lidt gas i fitnessrummet.

I de nærmeste omgivelser er det muligt at spille golf, køre på sommerkælkebane, spille tennis, bruge dagen i friluftsbadet og ikke mindst nyde den storslåede natur med alle de muligheder, der er for udendørs aktiviteter.