Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Tæt på indkøb, barer og restauranter
Dejlige ferielejligheder med udsigt til Middelhavet
Blot 6 km fra eksklusive Nice
Kun 300 m til lækker sandstrand
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 300 m
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
Bar
300 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 300 m
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
Bar
300 m

Med udsigt over Den Franske Riviera

Med den mest fantastiske udsigt over Den Franske Riviera og det blå Middelhav ligger lejlighedshotellet L'Ange Gardien smukt hævet over resten af terrænet og omgivet af palmer. Det enormt velholdte kompleks er omgivet af velplejede haver og en indbydende pool, hvorfra man kan nyde denne smukke udsigt. Det er trukket lidt tilbage fra støj og larm, men samtidig helt centralt placeret i det eksklusive Cote d’Azur. Har I spørgmål eller vil høre mere, så kan I kontakte os på tlf. 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Bermudashorts ikke tilladt
Solstole ved pool
Mod betaling
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Bar
300 m
Butikker
Supermarked
300 m
Generelt
Grill ikke tilladt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
Villefranche sur Mer, 1.5 km
Nærmeste lufthavn
Nice, 15 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til L'Ange Gardien i Cote d'Azur

Pool med udsigt og strand et stenkast væk

Pool med udsigt og strand et stenkast væk

Som førnævnt kan man fra det store poolområde nyde den fantastiske udsigt. Poolen er omgivet af solsenge, som indbyder til afslapning med en kold drink og en god bog. Hver dag er der aktiviteter for både børn og voksne i poolen. Blot 300 meter fra komplekset ligger den skønneste sandstrand, hvor man kan tilbringe mange timer. Plask i vandet eller slap af under solens stråler. Det her sted er virkelig balsam for sjælen!


Restaurant og bar

Restaurant og bar

Tørster man efter en lækker café au lait eller en sprød croissant, er det bare at besøge kompleksets kaffebar. Hvis ikke man ønsker at bruge ferielejlighedernes veludstyrede køkkener, så fortvivl ej. Komplekset er beliggende i et område, der bugner af lækre restauranter og caféer, som serverer franske fristelser og lækre serveringer. Bon appetit!

Indkøb i nærområdet

Indkøb i nærområdet

Grundet resortets centrale placering er der faktisk ikke langt til noget som helst. Og altså heller ikke til indkøb. Skal køleskabet fyldes op, så forsyn jer med friske råvarer, franske delikatesser samt frisk frugt og grønt fra det nærmeste supermarked, der ligger i kort afstand fra jeres ferielejlighed hos L'Ange Gardien.

Eksklusivt område

Eksklusivt område

Blot seks kilometer fra komplekset ligger storbyen Nice, der hver sommer huser tusindvis af velhavende turister fra nær og fjern. Her ligger den ene eksklusive butik efter den anden som perler på en snor langs strandpromenaden. Når I er færdige med at svinge dankortet, kan I beundre den store lystbådehavn, der har hjem for nogle af verdens største yachter. I kan også bevæge jer længere ind i byen og besøge museer, monumenter og vandre rundt i de små, snørklede gader og besøge de hyggelige specialbutikker.