Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Stort ferieområde
Beliggende ved smuk flod
Tæt på Weerribben-Wieden National Park
Tæt på en marina
Top faciliteter
Direkte til strand
Top faciliteter
Direkte til strand

Velkommen til Langelille

Det lille, men alligevel skønne feriested Langelille ligger ved grænsen mellem Friesland og Overijssel. Som navnet antyder, spiller vand en vigtig rolle i ferieparken. Boligerne har udsigt over vandet, der er en marina, floden Tjonger og et væld af søer i nærheden, så vandet tilbud er aldrig langt væk. Parken er omgivet af natur og er også ideel til lange gåture eller cykelture. Weerribben-Wieden National Park er et must-besøg, mens det typiske frisiske polderlandskab tilbyder timevis af ro og plads. For at slappe af efter en dag ude og omkring, hvorfor ikke slå sig ned på terrassen i dit komfortable feriehus og nyde udsigten. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Direkte til strand
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Generelt
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Mere om området

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Langelille ligger skønt og lidt afsides ved floden og havnen. Ønsker I at tage på restaurant eller café ligger der flere i en radius af omkring 5 km og det samme gælder for indkøbsmuligheder.

Cykle- og vandreture

Cykle- og vandreture

Der er mange naturskønne cykelruter i nærheden af Langelille, som er markeret og I dermed kan vælge længde og indhold på ruten. Besøg evt. det lokale turistbureau for mere information. Vandreture langs med havet eller rundt om en af de mange søer, hvor fuglelivet blomstrer er også skønt. Der er fredede naturområder, som er perfekte til afslappende vandre- og cykelture. I kan f.eks. tage til det mest kendte naturreservat i området, som hedder De Weerribben. De Weerribben byder på et skovrigt område med snoede floder, som I kan vandre langs.

Adventure Zoo

Adventure Zoo

I kan forestille jer selv i ekstraordinære verdener og tage på ekspedition i WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Oplev eventyr blandt elefanterne og aberne i den tropiske jungle, med pels sæler og isbjørne i det iskolde Arktis, eller vælg en tur på den varme savanne. Stille og afslappet eller køligt og spændende, alt er muligt. Adventure Zoo ligger i Emmen.