Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Blot 400 m til havet
Dejligt poolområde
Campingfaciliteter
Restaurant og barer
Top faciliteter
Strand
Sten, 200 m
Udendørs pool
1.2 km
Restaurant
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Animation
Top faciliteter
Strand
Sten, 200 m
Udendørs pool
1.2 km
Restaurant
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Animation

Velkommen til Lanterna

Lanterna er en fantastisk destination til jeres næste ferie, hvis I vil opleve fantastisk flotte Kroatien. Lanterna er et ferieresort bestående af lejligheder med en udsøgt beliggenhed kun 400 meter fra havet. Ved siden af lejlighedskomplekset Lanterna ligger den store campingplads, Camping Lanterna, hvor I frit kan benytte deres faciliteter, som de dejlige poolområder, en lang række sportsaktiviteter og udsøgte restauranter og barer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten, 200 m
Pool
Udendørs pool
1.2 km
Bar/Restaurant
Restaurant
Andre faciliteter
Legeplads
Mini golf
Mod betaling, 400 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Hæveautomat
Tæt på
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
800 m
Tennis
Mod betaling, 400 m
Omgivelser
Nærmeste bus station
13 km
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
Nærmeste lufthavn
Pula, 70 km
Butikker
Supermarked
500 m
Underholdning
Diskotek
300 m
Mini klub
I højsæsonen
Animation

Lanterna ferielejligheder i Kroatien

Introduktion til Lanterna

Introduktion til Lanterna

Feriestedet Lanterna ligger på en halvø kun 13 km fra Porec. Omkring lejlighederne er der dejlige, velholdte småstens- og klippe- strande med det klareste badevand. Ved Lanterna finder I gode indkøbsmuligheder, fantastiske restauranter og cafeer, der er med til at gøre ferien til noget helt specielt. Hvis I bor her, kan I gratis benytte poolen på Camping Lanterna, som ligger ca. 1.200 m herfra, og som kan nås til fods langs stranden. Der er rige muligheder for at dyrke alle former for vandsport, og I finder på Lanternas område, også et lille diskotek, der som regel er et hit blandt de unge.

Bademuligheder

Bademuligheder

Lanterna er beliggende 3 km fra den store og populære campingplads med samme navn, og i vil få fri adgang til at benytte pladsens faciliteter. Her får i mulighede for at udfolde sig til det store poolkompleks med flere pools, jacuzzi, hydromassage og et separat børnebassin. I har derudover ikke langt til nærmeste strand. Kun 400 meter fra feriestedet ligger en flot klippestrand, hvor der vil være udlejning af solsenge samt en stor aquapark i havet, meget populært for både børnene og resten af familien. Adgang til aquaparken er mod betaling.

Spisemuligheder

Spisemuligheder

Lanterna har tre forskellige restauranter og der er med sikkerhed noget for enhver smag. I kan prøve udsøgte retter fra det kroatiske køkken i a la carte restauranten, en pizza fra pizzeriaet eller noget hurtigt og let mad i fastfood restauranten. Der er desuden hele tre barer at vælge imellem, hvor der serveres lækre drinks og sodavand. I kan vælge imellem poolbaren, strandbaren eller baren på diskoteket. I har eget velfungerende køkken i jeres lejlighed og her er der gode muligheder for at lave jeres egen mad og nyde den på jeres terrasse.

Aktiviteter og underholdningsprogrammer

Aktiviteter og underholdningsprogrammer

Der er desuden et hav af arrangerede aktiviteter og underholdningsprogrammer på Lanterna og i kommer bestemt ikke til at kede jer! Ferieparkens personale arrangerer dagligt børne-aktiviteter og for alle aldre, hvor der bl.a. vil være sjove og kreative aktiviteter og lege. Der er ligeledes aktivitetsprogrammer for resten af familien, heriblandt vandsportsaktiviteter, paintball, nyde live musik om aftenen eller tage danseskoene på på stedets diskotek. Der er rig mulighed for en aktiv ferie på Lanterna. I kan spille tennis, volleyball, basketball, bordtennis eller minigolf - nogle af dem er mod betaling. Der er også cykel- og scooterudlejning, som er ideelle måder at udforske området på. I kan også prøve ridning og go-kart.