Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Top Faciliteter
Strand
Sand, 50 m

Lara i Lido di Jesolo

Med en helt central placering kun 50 m fra den gylden sandstrand og midt i den hyggelige by Lido di Jesolo med pulserende liv, hyggelige cafeer og restauranter, får vores gæster alle de nedste muligheder til gode priser. Adriaterhavskysten byder på den skønneste feriestemning og masser af muligheder for gode oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 50 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 34 km
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling

Ferieboliger - Lara

Velkommen til Lara

Hold ferie på Lara

Hold ferie på Lara

Ferielejlighedkomplekset Lara ligger med en central placering,  på pladsen Piazza Milano i feriebyen Lido di Jesolo ved Adriaterhavskysten. De enkle lejligheder i typisk italiensk stil, giver vores gæster mulighed for, at nyde alle ferielivets gælder, tæt på både by og strand, i den hyggelige ferieby. 

Bo centralt og ved strand

Bo centralt og ved strand

Vælger I at bo i en skøn ferielejlighed på feriestedet Lara, bor I i en ferielejlighed med god placering i hjertet af den mest pulserende bydel i Lido di Jesolo med shopping, restauranter, barer og natklubber. Der er tilknyttet en privat strand til feriestedet, kun 50 meter væk. Find stranden ved at krydse vejen ved feriestedet og nyd godt af alle adriaterhavets glæder. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Lido di Jesolo er det perfekte feriested for familier med børn, da der er forlystelsesparker, akvarier og børnevenlige strande. Foruden en fantastisk badestrand med liggestole, parasoller, iskiosk og snack barer i nærheden, kan I bruge tid i det vilde vandland, Aqualandia, som blot ligger fem kilometer fra feriestedet. Den populære by Venedig med kanaler og gondoler ligger også tæt på feriestedet, og er altid et besøg værd, hvis I vil opleve det kulturelle Italien med gode restauranter, seværdigheder og shopping.