Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Lido di Jesolos byliv
Tæt på gyldne strande
Familievenligt feriested
Skøn feriestemning
Top faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Supermarked
200 m
Bar
50 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 50 m
Supermarked
200 m
Bar
50 m

Lara i Lido di Jesolo

Med en helt central placering kun 50 m fra den gyldne sandstrand og midt i den hyggelige by Lido di Jesolo med pulserende liv, hyggelige cafeer og restauranter, får vores gæster alle de nedste muligheder til gode priser. Adriaterhavskysten byder på den skønneste feriestemning og masser af muligheder for gode oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Butikker
Supermarked
200 m
Bar/Restaurant
Bar
50 m
Diskotek
5 km
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 34 km
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling

Velkommen til Lara

Hold ferie på Lara

Hold ferie på Lara

Ferielejlighedkomplekset Lara ligger med en central placering midt på pladsen Piazza Milano i feriebyen Lido di Jesolo ved Adriaterhavskysten. De enkle lejligheder er typisk holdt i italiensk stil, hvilket giver feriegæster mulighed for, at nyde alle ferielivets gælder, hvor særligt den korte afstand til både by og strand i den hyggelige ferieby er en kæmpe fordel, når I tager på sommerferie til Adriaterhavet. 

Bo centralt og ved strand

Bo centralt og ved strand

Vælger I at bo i en skøn ferielejlighed på feriestedet Lara, bor I i en ferielejlighed med god placering i hjertet af den mest pulserende bydel i Lido di Jesolo med shopping, restauranter, barer og natklubber. Der er tilknyttet en privat strand til feriestedet, kun 50 meter væk. Find stranden ved at krydse vejen ved feriestedet og nyd godt af alle adriaterhavets glæder. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Lido di Jesolo er det perfekte feriested for familier med børn, da der er forlystelsesparker, akvarier og børnevenlige strande. Foruden en fantastisk badestrand med liggestole, parasoller, iskiosk og snack barer i nærheden, kan I bruge tid i det vilde vandland, Aqualandia, som blot ligger fem kilometer fra feriestedet. Den populære by Venedig med kanaler og gondoler ligger også tæt på feriestedet, og er altid et besøg værd, hvis I vil opleve det kulturelle Italien med gode restauranter, seværdigheder og shopping.