Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Kort gåafstand til restauranter
Direkte til strand
Blot 1 km til centrum af byen Perros-Guirec
Hyggeligt poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
1 km
Supermarked
1 km
Bar
1 km
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
1 km
Supermarked
1 km
Bar
1 km

Direkte til badestrand

Det fantastiske feriested L'Archipel ligger direkte til stranden i den smukke, franske by Perros-Guirec. Hold ferien her og få gode bademuligheder, kulturelle byer og mange oplevelser. Der er pool og børnepool på feriestedet! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Butikker
Supermarked
1 km
For børn
Indendørs legeplads
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sport
Billard/pool
Inkl.
Underholdning
Animation

Velkommen til L'Archipel

Introduktion til L'Archipel

Introduktion til L'Archipel

L'Archipel er et skønt, mindre feriested i den lille by Perros-Guirec i det vestlige Frankrig i Bretagne-regionen. L'Archipel er et stort bygningskompleks, der består af 68 lejligheder fordelt på tre etager. Lejlighederne er omgivet af grøn natur og ligger direkte til en skøn badestrand. Lyder dette som et feriested for jer? I kan kontakte os på telefon 70 15 41 41 for at bestille eller stille spørgsmål.  

Skønne ferielejligheder

Skønne ferielejligheder

Ferielejlighederne er i god stand, og der er sans for detaljerne i hver enkelt lejlighed. Indretningen er moderne, og I finder god plads til hele familien i den kombineret opholds/spisestue, hvor der også er et lille, men veludstyret køkken, hvor I kan lave jeres egne måltider. 

I finder indkøb, restauranter og barer cirka en kilometer fra feriestedet, men det er muligt at tilkøbe brød i reception til morgenmad, hvis I bestiller dagen inden. 

Poolområde og strand

Poolområde og strand

På L'Archipel er der opvarmet, udendørs pool og et skønt, indhegnet poolområde med separat og lavvandet børnepool, liggestole og parasoller, hvor I kan nyde mange solskinstimer. I har blot 2 minutter til den skønneste strand med fint sand og lækkert badevand. 

For børnene er der legeplads, minigolf og petanque. Tennisbanerne finder I blot 50 meter fra feriestedet, og 5 kilometer væk er der rideskole. Den pragtfulde 18-hullers golfbane ved Pleumeyr-Bodou ligger kun 6 kilometer væk, og her kan golfentusiasterne nyde en flot golfbane og øve deres sving.

I området

I området

Området er kendt for sin uspolerede natur og ikke mindst de lange, udstrakte sandstrande. I må ikke gå glip af den fantastiske klosterby Mont Saint Michel og de berømte fortidsminder ved Carnac i Sydbretagne. Her står lange rækker af bautasten, og selvom ingen kender til stenenes formål, betragtes monumenterne med ligeså stor interesse, som Stonehenge i England.

Oplev Christian Gads skulpturpark, udforsk de historiske vandreområder og se på smukke bygninger.