Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Le Castel Sainte-Anne

Top faciliteter
Strand
Direkte - Sand
Restaurant
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Bar
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Direkte - Sand
Restaurant
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Bar
Legeplads

Le Castel Sainte-Anne - Bretonsk idyl

Le Castel Sainte-Anne ligger i den franske by, Trégastel, i Bretagne. Fra jeres hyggelige og behagelige feriebolig kan I lade batterierne op med et godt måltid fra Le Castel Sainte-Anne og derfra udforske byen og det smukke, smukke område, der ligger rundt om byen. Når der er brug for afslapning, er der rig mulighed for dette i Le Castel Sainte-Annes wellness eller i pool komplekset, som ligger 200 meter fra din feriebolig. Man kan også prøve de varme kildebehandlinger i nabobyen, Perros-Guirec. Når man vil lave noget aktivt, kan man udnytte de ubeskrivelige vandreruter, som starter og slutter ved din hoveddør. Man kan også leje cykler eller blive hos Le Castel Sainte-Anne og spille bordtennis eller deltage i underholdningen som stedet tilbyder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Direkte - Sand
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Legeplads
Vaskemaskine
Sportsfaciliteter
Golf
3 km
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Aktiviteter ved strand
Udlejning af kanoer
Sport
Ridning
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Underholdning
Diskotek

Velkommen til Le Castel Sainte-Anne

Le Castel Sainte-Anne - Dejlige ferieboliger i smuk beliggenhed

Le Castel Sainte-Anne - Dejlige ferieboliger i smuk beliggenhed

Le Castel Sainte-Anne ligger i den franske by, Trégastel, i Bretagne. Fra jeres hyggelige og behagelige feriebolig kan I lade batterierne op med et godt måltid fra Le Castel Sainte-Anne og derfra udforske byen og det smukke, smukke område, der ligger rundt om byen. Når der er brug for afslapning, er der rig mulighed for dette i Le Castel Sainte-Annes wellness eller i pool komplekset, som ligger 200 meter fra din feriebolig.  Ferieboligerne er udstyret med dejlige senge i rum med lyse farver. Der er køkkener i ferieboligerne, som har alt det udstyr, man skal bruge til at lave et godt måltid. 

Gastronomi i Bretagne

Gastronomi i Bretagne

Det franske køkken er et af de mest anerkendte i verden. I Trégastel finder man et stort udvalg af fantastiske restauranter. Man skal ikke gå langt for at komme til restauranterne, som ligger tæt omkring ejendommen på Le Castel Sainte-Anne. Der er også supermarkeder, hvor man kan handle ind og lave sit eget måltid i køkkenet som er at finde i ferieboligen. Derudover, kan man nyde en masse lækker mad i Le Castel Sainte-Annes egen restaurant. De tilbyder morgen-, middag-, og aftensmad.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Hvis man elsker vandet kan man enten hoppe i poolkomplekset i nærheden eller gå til Water Sports Center nede ved vandet og prøve forskellige vandsport. Der er både kurser til nybegynderen eller dem som har prøvet det før. Der er også børneunderholdning hos Le Castel Sainte-Anne, som tilbyder filmaftener, dansearrangementer, karaoke og mange andre ting. Hos Le Castel Sainte-Anne kan man spørge om anbefalede vandreruter, da der er betagende landskaber at opleve. Der er forskellige distancer alt efter hvor langt man vil gå. Efter en lang vandretur, kan man restituere med en tur i wellness, som også befinder sig på Le Castel Sainte-Anne. Ellers kan man køre til nabobyen, Perros-Guirec, og prøve en tur i deres spa med varme kilder.
Området i Bretagne

Området i Bretagne

Le Castel Sainte-Anne ligger tæt på Brest, som helt klart er et besøg værd. Den flotte, gamle by har gode shoppingmuligheder, men et besøg til byens borge er også et højdepunkt. Ydermere, ligger Quimper og Rennes indenfor køreafstand og er også to smukke byer, med rigtig meget at byde på. Alt i alt, er der ikke meget der taler imod at få en vidunderlig ferie hos Le Castel Sainte-Anne.