Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Le Clos d'Eguisheim

Alt det får I:
Beliggende 500 m fra Eguisheim
Dejligt feriested beliggende ved vinruten i Alsace
Gode lejligheder for par såvel som familier
Mulighed for at tage en dukkert efter en god tur dag
Top faciliteter
Restaurant
550 m
Supermarked
550 m
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Restaurant
550 m
Supermarked
550 m
Indendørs pool
Legeplads

Le Clos d’Eguisheim

Nær centrum af den smukke franske by Eguisheim i Alsace ligger det nydeligste feriested, nemlig Le Clos d’Eguisheim. Stedet har et traditionelt og charmerende alsacisk udtryk med bygninger af farverigt bindingsværk og betagende omgivelser. Feriestedet tilbyder mange afslappende og sjove aktiviteter til store som små. Bl.a. kan I nyde stedets indendørs og udendørs pooler, deltage i sports- og oplevelsesaktiviteter og tage på arrangerede udflugter i den skønne Alsace-region. Alsace er kendt for sin vidunderlige vinrute, betagende bjerglandskaber og autentiske landsbyer. Både feriestedet og området byder på masser af muligheder for aktivitet, udflugter, afslapning og sightseeing. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
550 m
Snack bar
550 m
Take Away
550 m
Butikker
Supermarked
550 m
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Eguisheim, 500 m
Nærmeste lufthavn
Strasbourg, 90 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Fransk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Bueskydning

Velkommen til Le Clos d’Eguisheim

Skønne boliger og indendørs og udendørs pools

Skønne boliger og indendørs og udendørs pools

Le Clos d’Eguisheim råder over de dejligste ferielejligheder med en moderne og rummelig indretning. Lejlighederne har enten møblerede balkoner eller loggiaer med udsigt til smukke bjerglandskaber og vinmarker, så langt øjet rækker.

Feriestedet råder over en skøn opvarmet og overdækket pool midt i feriestedets store have. Her kan børn nyde mange timers leg og vandplaskeri, og de voksne kan nyde en dejlig dukkert. Poolen er omringet af en stor skøn solterrasse med liggestole og parasoller, så du rigtig kan dase og slappe af i de solrige timer i herlige omgivelser.

Morgenbrød på stedet og tæt på restauranter og barer

Morgenbrød på stedet og tæt på restauranter og barer

Hos Le Clos d’Eguisheim kan du tilkøbe friskbagt brød og bagværk hver morgen, så du kan nyde din morgenmad i lejligheden eller på balkonen. I Eguisheims centrum, blot 500 m væk, finder du et stort udvalg af lækre franske caféer, restauranter og barer. Alsace-regionen byder på særdeles spændende og udsøgte lokale specialiteter. Den alsaciske madkultur er præget af både det traditionelle tyske og franske køkken, hvor du kan få serveret retter som Tarte Flambée, Sauerkraut, og Baeckehoffe. Ikke nok med at regionen byder på spændende gastronomiske oplevelser, er området også kendt for deres vindyrkning. Overalt finder du fantastisk smukke vinplantager og gæstfrie vinkældre, hvor du kan smage på de lokale alsaciske vine. 

Indkøbsmuligheder og shopping i nærområdet

Indkøbsmuligheder og shopping i nærområdet

Blot i et par minutters gåafstand finder du det nærmeste supermarked, hvor du kan handle de nødvendige dagligvarer og fødevarer ind. I feriestedets lejligheder har du både komfur, køleskab og kaffemaskine, så du kan tilberede måltider hjemme. I centrum af Eguisheim finder du også masser af spændende gave- og specialbutikker samt butikker, som sælger franske delikatesser og vine. I den historiske og kulturelle by, Colmar, som ligger blot 6,5 km væk, har du også rigtige gode shoppemuligheder med et stort udvalg af modebutikker, specialbutikker, markeder og indkøbscentre. 

Kort om området

Kort om området

Eguisheim ligger midt på den populære vinrute, hvilket give gode muligheder for skønne gåture langs rutens smukke vinmarker og landskaber. Desuden er Eguisheim en gammel middelalderby, som emmer af autentisk alsacisk charme med gamle bygninger, bindingsværker, brosten og blomsterarrangementer.

Byen Colmar kaldes også for ’Lille Venedig’ grundet byens mange kanaler og romantiske udtryk. Her kan du besøge ’Old Town’, historiske bygninger og værker og lækre spisesteder.

I kan også opleve regionens hovedstad, Strasbourg, som kun ligger ca. en times kørsel væk. I den spændende by kan du bl.a. opleve den romantiske bydel ”La Petite France”, imponerende arkitektoniske bygninger, spændende museer og betagende naturparker.