Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
,
Udendørs pool
,
Restaurant
Supermarked
WIFI
Bar
Top faciliteter
Strand
,
Udendørs pool
,
Restaurant
Supermarked
WIFI
Bar

Moderne og lyse ferielejligheder for hele familien

Beliggende på den eksklusive Franske Riviera blot henholdsvis 10 og 20 kilometer fra storybyerne Nice og Cannes ligger dette skønne 3-stjernede lejlighedshotel, Le Crystal komplekset rummer moderne, lyse lejligheder med veludstyrede køkkener og egen terrasse, som med garanti vil danne de perfekte rammer for en skøn ferie. Her er nemlig ikke langt til noget. Slap af i solen, eller nyd en kold drink på den store tagterrasse, der også er udstyret med en lækker pool. Bedre bliver det ikke! Vil I høre mere, så kontakt os på tlf. 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, 1.4 km
Pool
Inkl. alt efter ledighed
March - October
Bar/Restaurant
500 m
500 m²
Andre faciliteter
Tæt på
Inkl. på hele feriestedet
Butikker
500 m²
Generelt
Cagnes sur Mer, 100 m
Nice, 8 km
I underjordisk garage - Inkl.

Velkommen til Le Crystal - Ferielejligheder på den Franske Riviera

Pool på taget og fabelagtig udsigt

Pool på taget og fabelagtig udsigt

På komplekset store tagterrasse finder man en skøn pool, der er omgivet af solsenge, som kan bruges til fri afbenyttelse. Trænger man derimod til at dyppe sig i middelhavets svalende vand, er nogle af Europas mest eksklusive strande under halvanden kilometer væk. Her kan man slappe af i solen på én af de mange beach clubs, hvor de ansatte kun er til for at opvarte dig. Du skal næsten kun tænke på en kold drink, og den er serveret for dig. Her får man virkelig en luxuriøs strandoplevelse. Kompleksets centrale beliggenhed og korte afstand til strand må altså siges helt klart at være den allerstørste kvalitet.

Gastronomisk epicenter

Gastronomisk epicenter

Le Crystal er beliggende blandt et væld af restauranter, der server fransk cuisine i verdensklassen. Man skal ikke bevæge sig mange meter uden for døren, for man møder den første restaurant, som med sikkerhed kan få mundvandet til at løbe. Her vil I med garanti få nogle af de helt store madoplevelser, som I sent vil glemme! Det franske køkken er nemlig kendt i hele verden for sine fantastiske smagskombinationer, som får englene til at synge. Og hvilket bedre sted at prøve det end på den Franske Riviera? Det samme gør sig gældende for de våde varer. Tæt ved komplekset ligger nemlig forskellige barer, hvor I helt sikkert kan få slukket jeres tørst.

Indkøb lige i nærheden

Indkøb lige i nærheden

Igen kommer kompleksets centrale placering gæsterne til gode. Under 500 meter fra lejlighederne ligger nemlig et supermarked, hvor I kan shoppe løs i franske delikatesser, nybagte croissanter og frisk frugt og grønt. Her er altså alt, hvad I skal bruge for at kreere et velsmagende måltid i lejlighedernes veludstyrede køkkener de aftener, hvor I har lyst til at spise hjemme. Bon appetit!

Eksklusivt område

Eksklusivt område

Under en halv times kørsel fra både Cannes og Nice er der mulighed for oplevelser af de helt store. Om enten dankortet skal svinges i de fornemme butikker på strandpromenaderne, eller I vil udforske de ældre, historiske dele af byen. Her er noget for enhver smag. Det kan være en hel oplevelse i sig selv at gå en tur langs havepromenaden, hvor nogle af verdens største yachter og deres ejermænd lægger til hver sommer. Selve byen, Cagnes-sur- Mer, hvor La Crystal er beliggende i, er hjem for en utrolig imponerende middelalderbydel, højt placeret på en bakketop. Her mærker man virkelig
historiens vingesus, og bydelen er helt sikkert et besøg værd – og ikke kun for de historieinteresserede.