Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1.4 km
Restaurant
500 m²
Supermarked
500 m²
Bar
500 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1.4 km
Restaurant
500 m²
Supermarked
500 m²
Bar
500 m

Moderne og lyse ferielejligheder ved den franske riviera!

Beliggende på den eksklusive franske riviera blot henholdsvis 10 og 20 kilometer fra storybyerne Nice og Cannes ligger dette skønne 3-stjernede lejlighedshotel, Le Crystal. Komplekset rummer moderne, lyse lejligheder med veludstyrede køkkener og egen terrasse, som med garanti vil danne de perfekte rammer for en skøn ferie. Her er nemlig ikke langt til noget. Slap af i solen, eller nyd en kold drink på den store tagterrasse, der også er udstyret med en lækker pool. Bedre bliver det ikke! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 1.4 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
March - October
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m²
Bar
500 m
Butikker
Supermarked
500 m²
Ferietema
I gåafstand til by
Tæt på storby
Cannes, 12.5 km
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
Cagnes sur Mer, 100 m
Nærmeste lufthavn
Nice, 8 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Sprog
Engelsk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Le Crystal!

Pool på taget og fabelagtig udsigt

Pool på taget og fabelagtig udsigt

På komplekset store tagterrasse finder man en skøn pool, der er omgivet af solsenge, som kan bruges til fri afbenyttelse. Trænger man derimod til at dyppe sig i Middelhavets svalende vand, er nogle af Europas mest eksklusive strande under halvanden kilometer væk. Her kan man slappe af i solen på én af de mange beach clubs, hvor de ansatte kun er til for at opvarte dig. Du skal næsten kun tænke på en kold drink, og den er serveret for dig. Her får man virkelig en luxuriøs strandoplevelse. Kompleksets centrale beliggenhed og korte afstand til strand må altså siges helt klart at være den allerstørste kvalitet.

Gastronomisk epicenter

Gastronomisk epicenter

Le Crystal er beliggende blandt et væld af restauranter, der server fransk cuisine i verdensklasse. Man skal ikke bevæge sig mange meter uden for døren, for man møder den første restaurant, som med sikkerhed kan få mundvandet til at løbe. Her vil I med garanti få nogle af de helt store madoplevelser, som I sent vil glemme! Det franske køkken er nemlig kendt i hele verden for sine fantastiske smagskombinationer, som får englene til at synge, og hvilket bedre sted at prøve det end på den Franske Riviera? Det samme gør sig gældende for de våde varer. Tæt ved komplekset ligger nemlig forskellige barer, hvor I helt sikkert kan få slukket jeres tørst.

Indkøb lige i nærheden

Indkøb lige i nærheden

Igen kommer kompleksets centrale placering gæsterne til gode. Under 500 meter fra lejlighederne ligger nemlig et supermarked, hvor I kan shoppe løs i franske delikatesser, nybagte croissanter og frisk frugt og grønt. Her er altså alt, hvad I skal bruge for at kreere et velsmagende måltid i lejlighedernes veludstyrede køkkener de aftener, hvor I har lyst til at spise hjemme. Bon appetit!

Eksklusivt område

Eksklusivt område

Med under en halv times kørsel til både Cannes og Nice er der mulighed for oplevelser af de helt store. Om enten dankortet skal svinges i de fornemme butikker på strandpromenaderne, eller I vil udforske de ældre, historiske dele af byen, så er her noget for enhver smag. Det kan være en hel oplevelse i sig selv at gå en tur langs havepromenaden, hvor nogle af verdens største yachter og deres ejermænd lægger til hver sommer. Selve byen, Cagnes-sur- Mer, hvor La Crystal er beliggende i, er hjem for en utrolig imponerende middelalderbydel, højt placeret på en bakketop. Her mærker man virkelig historiens vingesus, og bydelen er helt sikkert et besøg værd – og ikke kun for de historieinteresserede.