Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Le Domaine de Camiole

Alt det får I:
Skøn feriebolig med pool og wellness!
Masser af oplevelsesmuligheder
Den de idylliske middelalderbyer i området
Smuk udsigt over Callian i Provence!
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 1.2 km
Supermarked
2 km
Wellness-område
Mod gebyr
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 1.2 km
Supermarked
2 km
Wellness-område
Mod gebyr

Lækre ferieboliger i eventyrlige Provence. Mulighed for at bestille privat swimmingpool!

Tag familien med til det idylliske Provence og oplev middelalderstemningen og de smukke lavendelmarker. I det 4-stjernede og luksuriøse Le Domaine de Camiole får I en oplevelse for livet i hjertet af Provence. Det er beliggende på en bjergside i 326 meters højde, så vi kan love at udsigten er formidabel! Nyd wellness med massage, jacuzzi, tyrkisk bad og sauna, eller indtag det lækre swimmingpoolområde med udsigt over det blændende Provence. Snyd ikke jer selv for at nyde de lune sommeraftener på dette skønne sted, med mulighed for at booke en feriebolig med egen private pool, hvis I gerne vil have endnu mere luksus. Med udgangspunkt i Le Domaine de Camiole er der masser af muligheder for aktiviteter og udflugter i området. Oplev det eksklusive Cannes kun 35 km væk, eller tag en afslappende indånding på en vandretur i naturområdet omkring jeres feriebolig - her kan I fx. lede efter den smukke bro Pont des Tuves. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Pool
Udendørs pool
Babypool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 1.2 km
Snack bar
Butikker
Supermarked
2 km
For børn
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Mod gebyr
Dampbad
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Betales på stedet
Tyrkisk bad
Betales på stedet
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Vandring
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Inkl.

Velkommen til Le Domaine de Camiole!

Nyd sommeren ved poolen!

Nyd sommeren ved poolen!

Med et ophold hos Le Domaine de Camiole får I 2 lækre udendørs infinity swimmingpools, med udsigt over det smukke Provence. Der er også en børnepool de små vandhunde kan boltre sig i. Nyd sommeren med en god bog i en af poolområdets tilhørende liggestole. I højsæsonen har poolens snackbar åben, så det er bare at læne sig tilbage og nyde en kold drink eller en lækker snack, mens børnene hygger sig i vandet. Poolen er åben fra kl. 9.00 til kl 20.00 alle dage.

Le Domaine de Camiole tilbyder en bred vifte af underholdning for de små.

Via receptionen i Le Domaine de Camiole, er det muligt at bestille morgenmad.

Nogle boliger tilbyder egen privat swimmingpool, så der kun er få skridt fra terrassen til en forfriskende dukkert.


Restaurantbesøg eller hjemmekokkeri?

Restaurantbesøg eller hjemmekokkeri?

Besøg en af de små restauranter i nærområdet og prøv den klassiske franske ret Moules Frites. Mulighederne er mange, og indenfor kort afstand finder I både familierestauranter og mere klassiske restauranter, bistroer og barer.

Vil I hellere lave mad derhjemme, er der mange både små og store supermarkeder i umiddelbar nærhed af jeres feriebolig. I kan finde både friske lokale råvarer og de almindeligt velkendte varer, så det altid er let at tilberede familiens yndlingsretter eller forsøge jer med nogle nye franske specialiteter.

Der er masser af små butikker i de små byer omkring jeres feriebolig. Skal I ud og svinge det store dankort, så er der rig mulighed for shopping i Cannes og Grasse kun 30 minutter væk.

Alle boliger er udstyret med et praktisk og veludrustet køkken med opvaskemaskine, køleskab, komfur, kaffemaskine og mikrobølgeovn, så når sulten melder sig, er det let at fremtrylle familiens livretter.

Aktiv ferie og smukke landskaber

Aktiv ferie og smukke landskaber

Pay de Fayence kaldes ikke uden grund for Hikers Paradise. Så hvad med at starte dagen med en god gåtur på de 425 km omkringliggende stier? Man behøver jo ikke nå dem alle den første dag ?

Se om I kan finde den smukke og godt gemte bro Pont des Tuves, der forbinder Callian og Saint-Cézaire. Her vil I opleve eventyrlig og storslået sceneri - så husk kameraet!

Snyd ikke jer selv for en tur til de to populære feriebyer Cannes og Grasse. Her er masser af shoppingmuligheder, fine markeder og skønne restauranter og caféer, hvor man kan nyde sin café latte og et autentisk stykke æbletærte.

Skal I have en dag ved vandet, så er søen Le Lac de Saint-Cassien en oplagt mulighed. Her kan I nyde det utroligt smukke natur- og vådområde og måske tage familien en tur i en vandcykel, så det er bare at pakke picnickurven.
Er det stranden I har brug for, så er den smukke franske riviera kun 30 minutter væk, så pak solcremen og den fine sommerhat og kom afsted!

Besøg den spektakulære Grotte de Saint-Cézaire kun 9 km fra jeres feriebolig. Her kan I opleve de underjordiske grotter 40 meter under overfladen, og se de smukke stalaktitter der findes i drypstenshulen. Oppe igen kan I prøve kræfter med klatreparken på samme sted!