Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Le Domaine de la Corniche

Alt det får I:
Oplev Auberville i skønne Normandiet!
Lækker opvarmet swimmingpool!
Masser af sjov for børnene
Lyse og rummelige ferieboliger
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Overdækket
Strand
Sand, 1.9 km
Restaurant
800 m
Indendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Overdækket
Strand
Sand, 1.9 km
Restaurant
800 m
Indendørs pool
Opvarmet
Legeplads

Skønne ferieboliger tæt på Deauville i det smukke Normandiet.

Her er alt hvad børnefamilien har brug for. En skøn opvarmet og pool, der kan overdækkes og åbnes efterbehov, samt et stort aktivitetsområde for børnene med hoppeborg, multibane, bordtennis og meget mere. Le Domaine de la Corniche tilbyder også børnepasning af kvalificeret personale, hvis de voksne skal nyde lidt tid alene. Hop i jacuzzien og nyd tiden sammen med dine kære. Besøg Normandiets smukke sandstrande kun 1900m fra jeres feriebolig og oplev de charmerende og romantiske franske kystbyer Deauville og Cabourg, der også har lokkende skønne strande, et stort udvalg af restauranter og masser af idyl og eventyr. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Strand
Sand, 1.9 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
1.9 km
Pool
Udendørs pool
Overdækket
Indendørs pool
Opvarmet
Bar/Restaurant
Restaurant
800 m
Butikker
Frisk-brød-service
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Jacuzzi
Mod betaling
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Omgivelser
Casino
6.1 km
Sportsfaciliteter
Multisportsbane

Velkommen til Le Domaine de la Corniche!

Opvarmet pool og jacuzzi

Opvarmet pool og jacuzzi

Le Domaine de la Corniche tilbyder et fortryllende poolområde, som både børn og voksne kan boltre sig i. Swimmingpoolen er opvarmet, så den altid er behagelig at hoppe i, og har et tag, der kan åbnes og lukkes, så der er ingen undskyldning for ikke at nyde poolen hver dag under jeres ophold. Nyd sommerferien i en af liggestolene til fri afbenyttelse, mens børnene plasker rundt.

Bestil tid til dejlig afslapning i Le Domaine de la Corniche's rummelige jacuzzi, som gæster kan leje mod betaling.

Med den smukke lokale strand Villers-sur-Mer Beach kun 1900 meter fra jeres feriebolig, kan I nyde det dejlige strandliv på de fine sandstrande. 

De populære strande ved Deauville og Cabourg ligger lidt længere væk og byder på masser af strandoplevelser tæt på byens liv og muligheder. Oplev de kendte farverige parasoller i Deauville, eller de charmerende små soltelte på stranden i Cabourg.

Sjov og aktiviteter for alle i familien

Sjov og aktiviteter for alle i familien

Trænger til en pause fra swimmingpoolen, er her masser af muligheder for at børnene kan blive aktiverede, når I bor på Le Domaine de la Corniche. Her findes både hoppeborg, multibane til boldspil, legeplads til de mindre - og meget andet. Så store og små børn kan få mange timers sjov til at gå med det store udvalg af aktiviteter.


Smag på det skønne Frankrig

Smag på det skønne Frankrig

Med kystbyerne Deauville og Cabourg tæt på, er det let at finde et fristende udvalg af restauranter og barer. Her finder I både de populære familierestauranter, hvor alle kan finde noget lækkert, og ligeledes mere eksklusive restauranter. Prøv fx. en klassiker fra Normandiet: lækre moules frites med et dejligt glas fransk vin, eller sæt tænderne i den autentiske æbletærte.

Jeres feriebolig i Le Domaine de la Corniche er udstyret med en praktisk køkkenniche, så hvis I selv vil tilberede familiens favoritmåltider, så er det bare at få gryderne frem. Nyd det færdige resultat med hele familien under Normandiets sol på egen balkon eller terrasse.

I nærområdet finder I både finde lokale råvarer og velkendte dagligvarer i de lokale supermarkeder. Her kan I handle ind til næste udflugt eller måske aftensmaden?

Oplev Le Mont Saint-Michel og andre spændende ting i nærområdet

Oplev Le Mont Saint-Michel og andre spændende ting i nærområdet

De beundringsværdige 100 meter høje klipper Vaches Noires Cliffs ligger kun 650 meter fra Le Domaine de la Corniche. Naturområdet indbyder til en frisk gåtur med familien i det smukke landskab med de usædvanlige formationer.

Der er mange forskellige butikker med et bredt udvalg for enhver smag i de nærliggende byer Deauville og Cabourg.

Et oplagt udflugtsmål, med et historisk vingesus, er det helt unikke Le Mont Saint-Michel. Med kun 157 km  til den unikke klippe med sit kloster, kirke og landsby er det let og hurtigt at komme dertil.
Le Mont Saint-Michel ligger ude i havet og bliver dagligt omkranset af det stigende tidevand - i perioderhelt op til 14 meters forskel mellem flod og ebbe.
Le Mont Saint-Michel er registreret under UNESCO's verdensarv.