Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Le Domaine du Golf

Top Faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Indendørs pool
Legeplads
Top Faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Indendørs pool
Legeplads

Le Domaine du Golf - Smukt feriested i idyllisk område

Le Domaine du Golf ligger i Loire-dalen. Dette område er kendt for sine vingårde og sin ridekunst. Rideskolen, Cadre Noir de Saumur, ligger også i nærheden og der kan man se hvor fantastiske hestene er trænet. Der er tre vingårde i nærheden: Saumur, Chinon og Anjou, som man kan besøge. Man kan nyde lydene fra naturen og den friske luft fra sin egen private terrasse med morgenkaffen. Derudover er der 600 km cykelruter i området, hvoraf noget af det står på verdensarvslisten. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Andre faciliteter
Legeplads
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Cykeludlejning
Aktiviteter ved strand
Udlejning af kanoer
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Golf
150 m

Le Domaine du Golf - Lækkert fereisted op ad Loire-floden

Le Domaine du Golf

Le Domaine du Golf

I din feriebolig har du en velindrettet stue med god plads, behagelige møbler med tilhørende køkken. I køkkenet er der alt det du skal bruge til at forberede et godt måltid. I stuen er der også et fladskærms-tv til en hyggelig filmaften. Der er også privat badeværelse og smukke soveværelser. Man kan nyde sin morgenkaffe i solen på den private terrasse til en symfoni af beroligende naturlyde. 

Madmuligheder

Madmuligheder

Med et køkken i egen hytte kan man nemt købe ind og lave sit eget velsmagende måltid. Hvis man dog gerne vil ud og smage hvordan franskmændene laver mad, så kan man blot gå en lille tur langs Loire-floden og finde en masse restauranter på vejen. I Saint-Hilaire-Saint-Florent er der en hel del restauranter at vælge i mellem.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

På selve Le Domaine du Golf kan man hoppe i den opvarmede, indendørs swimmingpool. Man kan også leje cykler, så man kan udforske det helt fantastiske landskab omkring selve stedet. Der er 600 km cykelsti, hvoraf noget af dette er på UNESCO's verdensarvsliste. Man kan også vandre eller ride rundt omkring og se landskabet.  Til dem som er interesserede, så er der en golfbane på 9 huller lige ved siden af Le Domaine du Golf.