Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Smukt ferieområde
Godt til badeferie
Central beliggenhed
Middelhavsstemning
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 250 m
Særskilt børnepool
Restaurant
200 m
Supermarked
600 m
Bar
100 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 250 m
Særskilt børnepool
Restaurant
200 m
Supermarked
600 m
Bar
100 m

Gode lejligheder på Le Ginestre

Velkommen til feriestedet Le Ginestre ved Adriaterhavskystens gyldne sandstrande og dejlige badevand. Her kan hele familien få en skøn badeferie på det farverige feriekompleks i lækker middelhavsstil med hyggelig have og dejligt poolområde. Le Ginestre ligger ca. 2,7 km fra den lille by Cavallino og kun 250 m fra stranden. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 250 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
100 m
Diskotek
3 km
Butikker
Supermarked
600 m
Generelt
Nærmeste by
Cavallino, 1.5 km
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 36 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet

Velkommen til Le Ginestre

Om Le Ginestre

Om Le Ginestre

Le Ginestre er et moderne feriested, som blev bygget i 2004, med pæne ferielejligheder og en hyggelige atmosfære. Her ved Cavallino-kysten får I den bedste placering i forhold til strand, indkøb og oplevelser, og med gode muligheder for at opleve alt det bedste af Italien. Når I rejser som en familie, venner eller et par, så får I alt i umiddelbar nærhed og rigtig gode betingelser for badeferie i Italien.

Den perfekte lokation

Den perfekte lokation

Le Ginestre ligger i Cavallino-Treporti tæt på Venedig i det nordlige Italien. Destinationen er nem at komme til med bil, og lufthavnen ligger blot 19 kilometer fra feriestedet. Til hver ferielejlighed er tilknyttet én gratis parkeringplads i kælderen på feriestedet. Derudover kører der mange busser, som I kan tage rundt til alle de mange muligheder i området. Tag for eksempel til Punta Sabbioni, hvorfra I kan komme til Markuspladsen i Venedig via vandbus. Derudover er der 600 meter til nærmeste butik og blot 250 meter til strand og restaurant. 

Have og udendørs poolområde

Have og udendørs poolområde

På Le Ginestre kan I nyde den hyggelige, grønne have på feriestedet, som ligger ved siden af det indhegnede udendørs poolområde. Haven er god at søge skygge i, når I har en afslappende dag ved poolen. Ved poolområdet er der en separat børnepool, solterrasse og liggestole. Feriestedet er meget børnevenligt, med skønne farver og en dejlig afslappet atmosfære. De populære familievenlige ferielejligheder har gode faciliteter, samt eget tekøkken. Det er desuden tilladt at grille på Le Ginestre. 

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Feriestedet ligger ikke langt fra byen Jesolo, hvor I kan besøge vandlandet Aqualandia, den zoologiske have eller tage i tema- eller forlystelsespark. Derudover er der akvarium, fyrtårne og golfbane blandt de mange aktiviteter i området. Langs stranden er en hyggelig promenade, hvor I kan gå ture tæt på shoppingmuligheder. Vil I planlægge en længere tur, skal I opleve Venedig og sejle i gondol på kanalerne.