Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 250 m
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Top Faciliteter
Strand
Sand, 250 m
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet

Gode lejligheder på Le Ginestre

Velkommen til feriestedet Le Ginestre ved Adriaterhavskystens gyldne sandstrande og dejlige badevand. Her kan hele familien få en skøn badeferie på det farverige feriekompleks i lækker middelhavs stil med hyggelig have og dejligt poolområde. Le Ginestre ligger ca. 2,7 km fra den lille by Cavallino og kun 250 m fra stranden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 250 m
Andre faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 36 km
Nærmeste by
Cavallino, 1.5 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Ferieboliger - Le Ginestre

Velkommen til Le Ginestre

Om Le Ginestre

Om Le Ginestre

Le Ginestre er et moderne feriested, som blev bygget i 2004, med pæne ferielejligheder og en hyggelige atmosfære. Her ved Cavallino kysten, får I den bedste placering i forhold til strand, indkøb og oplevelser, og med gode muligheder for at opleve alt det bedste af Italien. 

Den perfekte lokation

Den perfekte lokation

Le Ginestre ligger i Cavallino-Treporti tæt på Venedig i det nordlige Italien. Destinationen er nem at komme til med bil, og lufthavnen ligger blot 19 kilometer fra feriestedet. Til hver ferielejlighed er tilknyttet én gratis parkeringplads i kælderen på feriestedet. Derudover kører der mange busser, som I kan tage rundt til alle de mange muligheder i området. Tag for eksempel til Punta Sabbioni, hvorfra I kan komme til Markuspladsen i Venedig via vandbus. Derudover er der 600 meter til nærmeste butik og blot 250 meter til strand og restaurant. 

Have og udendørs poolområde

Have og udendørs poolområde

På Le Ginestre kan I nyde den hyggelige, grønne have på feriestedet, som ligger ved siden af det indhegnede udendørs poolområde. Haven er god at søge skygge i, når I har en afslappende dag ved poolen. Ved poolområdet er der en separat børnepool, solterrasse og liggestole. Feriestedet er meget børnevenligt, med skønne farver og en dejlig afslappet atmosfære. De populære familievenlige ferielejligheder har gode faciliteter, samt eget tekøkken. Det er desuden tilladt at grille på Le Ginestre. 

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Feriestedet ligger ikke langt fra byen Jesolo, hvor I kan besøge vandlandet Aqualandia, den zoologiske have eller tage i tema- eller forlystelsespark. Derudover er der akvarium, fyrtårne og golfbane blandt de mange aktiviteter i området. Langs stranden er en hyggelig promenade, hvor I kan gå ture tæt på shoppingmuligheder. Vil I planlægge en længere tur, skal I opleve Venedig og sejle i gondol på kanalerne.