Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Le Hameau des Airelles

Top faciliteter
Indendørs pool
Opvarmet
Bar
Top faciliteter
Indendørs pool
Opvarmet
Bar

Nyd sommeren i de franske alper på Le Hameau des Airelles

Et ferieophold på Le Hameau des Airelles i Menuires, byder på fantastiske muligheder for at udforske de franske alper om sommeren. I bor i charmerende og hyggelige veludstyrede alpine ferieboliger og hele familien kan samtidigt glæde sig til masser af wellness og afslapning med bl.a. opvarmet swimmingpool med panoramaudsigt, sauna og tyrkisk bad. Le Hameau des Airelles er det perfekte udgangspunkt for en både afslappende og aktiv ferie i et storslået naturområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Opvarmet
Bar/Restaurant
Bar
Wellness/Spa
Hammam
Massage
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Handicap faciliteter
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling
Vaskemaskine
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Fitness

Ferieboliger - Le Hameau des Airelles

Ferieophold på Le Hameau des Airelles

Ferieophold på Le Hameau des Airelles

Hvad enten det er oplevelserne i de grønne bjergrige omgivelser eller afslapning i søger, er Le Hameau des Airelles det oplagte feriested i alperne. På Le Hameau des Airelles bor I, i hyggelige og rummelige boliger med en skøn alpin atmosfære. Samtlige ferielejligheder indeholde køkkenniche med alle nødvendige faciliteter, såsom kogeplader, ovn, køleskab samt opvaskemaskine. På feriestedet finder i også det store wellness område, som både omfatter en opvarmet indendørs swimmingpool med panoramaudsigt, sauna, tyrkisk bad samt fitness-rum.  

Aktiv ferie for store og små i nærområdet

Aktiv ferie for store og små i nærområdet

Et ferieophold på Le Hameau des Airelles åbner dørene for en verden af muligheder for aktiv ferie. Der er masser af gå- og vandrestier på alle niveauer samt cykel- og mountainbikeruter, hvor i kan udforske de naturskønne og bjergrige områder. I byerne Les Menuires og Val Thorens findes der over 20 forskellige aktiviteter for både store og små, herunder indendørs legeland, mini golf, udendørs tennis, fodbold, volleyball og en lang række aktiviteter og shows.  

Udforsk naturen og kulturen omkring Les Menuires

Udforsk naturen og kulturen omkring Les Menuires

Hvis i er interesserede i at udforske området omkring Le Hameau des Airelles, findes der masser af storslåede bjerg- og naturområder, som giver jer mulighed for dette. I kan også besøge kulturelle lokale seværdigheder såsom kirker og kapeller i barok stil. Hvis i er sports- og kulturinteresserede, bør i bestemt også overveje at besøge det spændende museum for Vinter-OL, som ligger i Albertville ca. 45 minutters køretur fra feriestedet.