Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Le Moulin des Cordelieres

Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
Legeplads
Bar

God beliggende i Val de Loire

Feriestedet Le Moulin des Cordeliers er beliggende i Val de Loire. Ferielejlighederne er moderne og velindrettede, og nolge af balkonerne er små loggia'er, hvilket betyder at de er dækket med glas. Feriestedet har et dejligt poolområde og ligger desuden kun 5 minutters gang fra byen Loches, hvor I kan finde restauranter og indkøbsmuligheder. Kontakt os telefonisk på 7015 4141, hvis I ønsker flere informationer. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Bar
Snack bar
500 m
Take Away
500 m
Butikker
Supermarked
500 m
Bager
500 m
For børn
Legeplads
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste lufthavn
Paris Charles de Gaulle, 2850 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Velkommen til Le Moulin des Cordeliers

Læs mere om Le Moulin des Cordeliers

Læs mere om Le Moulin des Cordeliers

Dette feriested ligger i den kendte Val de Loire, hvor konger, grever og baroner i gennem tiden har færdes. Dette bærer regionen tydeligt præg af, og Le Moulin des Cordeliers er derfor et godt udgangspunkt for at opleve fantastiske slotte. Feriestedet tilbyder moderne og lækkert indrettede ferielejligheder med balkon. Nogle er med små loggia'er, hvilket betyder at balkonen er dækket med glas. 

Faciliteter på Le Moulin des Cordeliers

Faciliteter på Le Moulin des Cordeliers

Feriestedet har et dejligt poolområde med solterrasse og solsenge, hvorfra I kan nyde den milde temperatur. Til de små, er der er et lille legerum, hvor de kan få massevis af tid til at gå. I kan desuden også låne brætspil uden beregning. 500 meter fra Le Moulin des Cordeliers ligger byen Loches, hvor I kan finde hyggelige restauranter og gode indkøbsmuligheder. Derfor har I både muligheden for at spise ude, eller at lave mad hjemme. 

Omgivelserne

Omgivelserne

Feriestedet der vender ud mod byen Royale de Loches består af tidligere mel-møller, som er blevet renoveret, samt små moderne bygninger, der er i god harmoni med de naturlige omgivelser. Byens centrum er fuld af kunst og historie og byder på mange fine seværdigheder. Med de gode muligheder for at udforske slottene i Lore-dalen, kan I eksempelvis besøge Chateaux de la Loire. Le Moulin des Cordeliers er et godt udgangspunkt for udflugter af både kulturel og aktiv karakter.