Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Le Palais des Gouverneurs

Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
1 km
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Indendørs pool
Bar
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
1 km
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Indendørs pool
Bar

Flotte ferielejligheder med en ideel beliggenhed

Besøg Le Palais des Gouverneurs beliggende på den fantastisk smukke ø Île de Ré. Flotte traditionelle huse, lange sandstrande og skøn natur danner rammerne om jeres ferie på Le Palais des Gouverneurs. Tag cyklen rundt på øen og udforsk de mange flotte områder og strande rundt om på øen. På feriestedet har i en behagelig lejlighed, hvor i kan slappe af efter en lang feriedag. Der er desuden både et indendørs og et udensdørs poolområde på feriestedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
1 km
Pool
Indendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Andre faciliteter
Arrangerede udflugter
Legeplads
Mini golf
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Fitness
Inkl.
Tennis
2.5 km
Wellness/Spa
Hammam
Inkl.
Sauna
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Sport
Bordfodbold
Generelt
Nærmeste lufthavn
25 km
Parkering
Underholdning
Mini klub

Velkommen til Le Palais des Gouverneurs

Mere om Le Palais des Gouverneurs

Mere om Le Palais des Gouverneurs

Besøg den charmerende ø Île de Ré og bo på Residence Le Palais des Gouverneurs. Ferielejlighederne har en ideel beliggenhed tæt på nærmeste butikker, restauranter og stranden. Alt finder i indenfor kun 1 km fra feriestedet. Le Palais des Gouverneurs lejligheder er fordelt i 3 forskellige bygninger, som alle er bygget i den flotte traditionelle stil som Ile de Ré-øen er kendt for. Lejlighederne har alt hvad i skal bruge til jeres ferie og er udstyret med behagelige sovepladser, et køkken, eget badeværelse og tv. Gode bademuligheder

Gode bademuligheder

Le Palais des Gouverneurs har en delvis overdækket swimmingpool, hvor man både kan svømme indendørs og  udendørs, uden at skulle op af poolen. Poolen er opvarmet og har en flot udsigt. Der er desuden behagelige liggestole, hvor man kan slappe af i og nyde den franske sol. Hvis i hellere vil bade i havet er der kun omkring 1.5 km til den nærmeste strand. Der findes dog også en lang række dejlige strande, som man passende kan tage ud og udforske. 

Ile de Ré og området

Ile de Ré og området

Le Palais des Gouverneurs ligger på øen Ile de Ré i Biscayabugten ud fra den franske vestkyst. I kommer ud til Øen via en bro fra byen La Rochelle. Ile de Ré bliver og så kaldt 'den hvide ø' da alle de traditionelle huse på øen er hvide. Øen har derudover smuk natur, dejlige strande og små hyggelige byer. Le Palais des Gouverneurs ligger mere specifikt i den lille by Saint-Martin-De-Re med en hyggelig havn, lækre restauranter og charmerende traditionelle bygninger.

Øen har en samlet kystlinje på ialt 100 km, hvor store dele er øen består af enten uberørt natur og lange sandstrande. Derfor er det mest populære transportmiddel også cyklen, som i kan leje direkte Le Palais des Gouverneurs. Øen emmer af natur og historie og der er mange museer på øen som omhandler netop de to ting. Der er masser af ting at lave på øen, så det er bare med at få udforsket den til fulde!


Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

I området omkring Le Palais des Gouverneurs ligger forskellige restauranter, cafeer, barer og bistroer med et bredt udvalg af mad. Specielt ved havnen ligger en masse restauranter både med internationale retter samt lokale specialiteter.

I jeres lejlighed har i eget køkken, som gør det muligt at tilberede måltider selv. Der ligger ingen store supermarkeder i området, men små købmænd og handlere, hvor i kan købe de nødvendige varer. Hvis i ikke selv vil lave morgenmad kan i få morgenmad eller brød leveret lige til jeres lejlighed.