Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 100 m
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 100 m
Legeplads
Bar

Le Vidourle - Lækre ferieboliger ud til stranden

Le Vidourle ligger perfekt placeret i La Grande Motte ud til sandstranden, som nærmest er stedets egen private strand, grundet sin placering. Der er en flot, grøn og designet have. Stedet er designet efter regionen. Et af Belambras andre resorts "La Presqu'île du Ponant" ligger 800 meter væk og har sin egen vandpark, som selvfølgelig også er tilgængeligt for gæster her. Der er, hos Le Vidourle, en opvarment pool og tilhørende børnebassin. Le Vidourle tilbyder også et utal af aktiviteter, som man kan læse om på stedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 100 m
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Mod betaling
Ridning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
Golf
3 km
Tennis

Le Vidourle - Smukt feriested i smukt område

Le Vidourle - Nyd udsigten fra din altan over haven eller havet

Le Vidourle - Nyd udsigten fra din altan over haven eller havet

Le Vidourle har en masse ferieboliger at vælge imellem. I sin charmerende stil, kan man bo komfortabelt. Ferieboligerne har en altan, hvor man eksempelvist kan nyde udsigten over den flotte have eller over vandet. Der er køkken, stue, privat badeværelse og soveværelser, så man har altså en perfekt base på sin uforglemmelige ferie. Køkkenet er fuldt udstyret og i stuen er der også et fladskærms-tv.  Der er en beachside bar, hvor man kan nyde noget koldt at drikke til solnedgangen eksempelvis.

Barbecue muligheder eller gode restauranter

Barbecue muligheder eller gode restauranter

Hver feriebolig er udstyret med et velfungerende køkken, hvor man kan forberede sit eget måltid. Der ligger supermarkeder i nærheden, så det er bestemt ikke en besværlig mulighed. Der er tilmed et barbecue-område for dem som gerne vil grille. Hvis man ikke vil lave maden selv, kan man bevæge sig ud i byen. La Grande Motte byder på et stort udvalg af restauranter, hvor man kan få en smag af det franske køkken, såvel som internationale retter.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Der er en vandpark 800 meter væk, hvor man kan prøve en helt masse ting. Der er flere cykelruter i området, så man kan leje en cykel og drage ud for ejendommen og udforske. Le Vidourle arrangerer selv et hav af underholdning til alle aldre i hele sæsonen. man kan også få tennisundervisning i "La Presqu'ïle du Ponant".  Dette er blot nogle af det ting man kan tage sig til under sit ophold her.

Lidt om området

Lidt om området

Le Vidourle ligger i La Grande Motte, som er en hyggelig og livlig by. Det kan anbefales at tage ned til marinaen og nyde sin aftensmad på én af restauranterne ud til vandet. Hvis man er villig til at køre lidt, kan man også tage en dagstur til Montpellier. Montpeller har flot arkitektur, smukke parker, en flot flod, som strømmer igennem byen. Man kan også finde slotte lidt udenfor byen.