Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Strand
Sand
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Strand
Sand
Legeplads
Bar

Les Ayguades - Flotte ferieboliger på stranden

Les Ayguades ligger perfekt placeret med terrasser bogstaveligt talt på strandsandet! Les Ayguades er en flot ejendom med nye, moderne ferieboliger til alle. Med varme farver og god plads er ferieboligen den perfekte base til en vidunderlig ferie. Hvis man ikke vil på stranden, kan man udnytte liggestolene som står ved den dejlige, opvarmede pool. Når man skal køles ned, kan man få noget koldt at drikke i baren. Udover det er der masser af aktiviteter at lave hos Les Ayguades som for eksempel tennis. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand
Pool
Udendørs pool
Opvarmet
Bar/Restaurant
Bar
Diskotek
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Minigolf
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis

Les Ayguades - Strandboliger i flot område

Les Ayguades - Strandparadis med alt det der hører til

Les Ayguades - Strandparadis med alt det der hører til

Les Ayguades ligger perfekt placeret med terrasser bogstaveligt talt på strandsandet! Les Ayguades er en flot ejendom med nye, moderne ferieboliger til alle. Med varme farver og god plads er ferieboligen den perfekte base til en vidunderlig ferie. Hvis man ikke vil på stranden, kan man udnytte liggestolene som står ved den dejlige, opvarmede pool. Når man skal køles ned, kan man få noget koldt at drikke i baren. Udover det er der masser af aktiviteter at lave hos Les Ayguades som for eksempel tennis.

Spisemuligheder

Spisemuligheder

Der er to supermarkeder lige i nærheden af Les Ayguades, hvor man kan købe alle de nødvendige madvarer mm. Med dem kan man kokkerere sit eget, lækre måltid i sit køkken i ferieboligen. Hvis nu man hellere vil have maden serveret, så kan man tage på restaurant. Indenfor gåafstand ligger der op til flere restauranter at vælge i mellem.

Lidt om området

Lidt om området

Hos Les Ayguades er der et stort udbud af aktiviteter. Man kan blot spørge i receptionen, og så får man vist de forskellige aktiviteter. Der er 10-15 aktiviteter hver dag at vælge i mellem.  Udover sportsaktiviteter kan der være karaoke, pokeraften, bioaften mm. Udover at kunne udforske det flotte område, som Les Ayguades ligger i, kan man tage nordpå til Montpellier og se den flotte by.