Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Les Calanques des Issambres

Top faciliteter
Strand
Morgenmad
Udendørs pool
WIFI
Indendørs pool
Top faciliteter
Strand
Morgenmad
Udendørs pool
WIFI
Indendørs pool

Ferielejligheder kun 100 meter fra stranden

Oplev dette flotte feriekompleks i midten af det populære område ved Den franske Riviera tæt på mange skønne middelhavs byer. De hyggelige Ferielejligheder med aircondition på Calanques des Issambres er et perfekt sted at nyde den franske sol og der er et væld af aktiviteter for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
100 m
Pool
Andre faciliteter
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Pension
Muligt at tilkøbe
Aktiviteter ved strand
100 m
500 m
Generelt
Mod betaling
Sportsfaciliteter
9- hullers bane - mod betaling, 18-hullers bane - mod betaling
Wellness/Spa
Mod betaling
Mod betaling

Les Calanques des Issambres byder på smukke ferieomgivelser

Les Calanques des Issambres er optimal for vandhunde

Les Calanques des Issambres er optimal for vandhunde

Les Calanques des Issambres er optimal for vandhunde og har en 300 m² stor udendørs saltvandpool, med omkringliggende solsenge og palmer - perfekt til jeres ferie. Hvis I istedet vil have andre bademuligheder kan I med god grund opleve det flotte middelhavsvand kun 100 meter fra jeres lejlighed, hvor der er flere dejlige strande ud til Saint-Topez bugten. 

Afslappende spa-oplevelse

Afslappende spa-oplevelse

Giv jer selv tiden til at opleve Thalasso spaen! Her kan I koble fra og slappe af i den dejlige spalounge, hvor man igennem forskellige type spabehandlinger kan opleve magien ved Thalasso. Spa behandlingerne er en perfekt måde at slappe af på i det franske middelhavsområde. 

Spisemuligheder og shopping

Spisemuligheder og shopping

Feriekomplekset har deres helt egen populære restaurant tilknyttet, som både byder på lokal mad fra middelhavet samt internationale retter. Desuden har de en hyggelig bar, hvor man passende kan nyde et glas rødvin efter dagens oplevelser. Tæt på ligger også en lang række restauranter, hvor man kan udforske flere forskellige lokale specialiteter.


Hvis man søger gode shopping muligheder er det oplagt at tage den smukke køretur langs kysten ind til Saint Topez, Saint Maxime eller Saint Raphael.