Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Les Calanques du parc

Alt det får I:
Oplev smukke Frejus i Frankrig!
300 meter til det azurblå hav!
Store, lyse ferieboliger!
Skønt poolområde!
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 300 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m
Supermarked
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 300 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m
Supermarked

Fantastiske ferieboliger med opvarmet pool og 300m til stranden ved Frejus i Côte d'Azur

Hvis I vil nyde jeres sommerferie på dette yndede feriested Les Calanques du Parc, så er det bare at få booket på friferie.dk i dag! Her får I nemlig alt, hvad I behøver, ligegyldigt om det er daseferie ved poolen med en drink i hånden, en forfriskende dukkert i det azurblå hav, der ligger kun 300m fra jeres feriebolig, eller en masse autentiske oplevelser i byen Frejus og de omkringliggende idylliske byer. Besøg den smukke naturpark omkring Frejus, der ligger midt mellem Middelhavet og bjergene, eller tag en dag ud af strandkalenderen og besøg det store vandland Aqualand Park! Gå rundt i Frejus små hyggelige gågader og opsnus den eventyrlige stemning på markedet under palmerne. Find en fin lille restaurant og nyd en af de klassiske franske retter med et glas kølig vin. Mulighederne er uendelige i det smukke Côte 'Azur i Frankrig. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
300 m
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m
Butikker
Supermarked
Generelt
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.

Velkommen til Les Calanques du Parc!

300m til det azurblå Middelhav!

300m til det azurblå Middelhav!

Fra Les Calanques du Parc er der kun 300m til det smukke azurblå Middelhav. Her kan I både finde den fine sandstrand Calanques Pont du Bois, eller finde et smukt afsides spot, som I har helt for jer selv. Vil I til de større klassiske strande, så har Plage de Saint-Aygulf og Plage de Frejus også plads til jer langs strandpromenaderne, og her er der også mulighed for vandsportsaktiviteter.

Nyd den varme middelhavssol ved det dejlige poolområde, og tag en forfriskende dukkert i den turkise swimmingpool når det bliver lidt for varmt. Poolen er opvarmet, så den altid har en behagelig temperatur. Der er også et område med lavt vand, for de mindre vandhunde.

Jeres feriebolig er lyse og rummelige, og er alle udstyret med praktisk køkkenniche med alt det nødvendige for at tilberede familiens livretter. Her er både køleskab, kogeplader, kaffemaskine og opvaskemaskine, så vil I gerne spise hjemme, er det let! Der tilbydes også gratis WIFI og parkering til jeres feriebolig.

Restauranter tæt på og souvenirshopping

Restauranter tæt på og souvenirshopping

Har I lyst til at slippe for kokkeriet, ligger der kun få meter fra jeres feriebolig flere restauranter. Tættere på Frejus og Saint-Aygulf er udvalget bredere og tager I en tur langs kysten ligger de som perler på en snor. Mulighederne er mange - I finder både de klassiske familierestauranter og de små autentiske franske restauranter, så det er helt op til jer hvad dagens måltid skal byde på.

Ganske kort fra jeres feriebolig kan I finde små butikker og minimarkeder med alle de nødvendige fornødenheder. I hjertet af Frejus og Saint-Aygulf finder I de større supermarkeder, hvor I finder alt fra franske lokale råvarer og de almindelige kendte varer, så I kan tilberede jeres måltider hjemme eller sørge for snacks til strandtasken.

I både Frejus og Saint-Aygulf kan I slentre rundt under palmerne og nyde de mange små butikker, der findes overalt. Vil I længere væk, har Saint-Raphaël kun ca. 4km fra jeres feriebolig, et bredt udvalg af muligheder. Her finder I alle slags butikker og restauranter, så det er med at huske shoppingtasken og visakortet!

Byvandring, badeland og forlystelser.

Byvandring, badeland og forlystelser.

Besøg den charmerende by Frejus lige udenfor jeres hoveddør. Her findes alt fra gamle romerske amphiteatre, det smukke havneområde, strandpromenaden og små markeder og butikker. Her får i den ægte Middelhavsstemning med palmer og hyggelige bistroer.

Har I fået de gode ben med, kan I tage en vandretur eller cykeltur op til de højtliggende landsbyer Fayence, Bargemon, eller Callas. Nyd udsigten over havet og kystlinjen og sug stemningen til jer, mens i slukker tørsten med en friskpresset juice efter turen!

Skal dagen byde på action og masser af vand, er Aqualand Park dagens udflugtsmål. Her er masser af vilde rides, sjov og hygge for alle i familien. Så pak badetøjet, håndklædet og solcremen og lad adrenalinen suse afsted! 

Den lokale forlystelsespark Luna Park Frejus kun et par km fra jeres feriebolig åbner hver aften kl. 19.00, hvor I kan hygge med forlystelser for hele familien.