Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Les Coteaux de Pont Royal

Top faciliteter
Udendørs pool
WIFI
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
WIFI
Legeplads

Perfekt i Provence

Les Coteaux de Pont Royal ligger perfekt i Provence! Med udsigt over frodige bjerge fra ferieboligerne og poolområdet får I det bedste udgangspunkt for at opleve Provence-regionen. Fantastisk beliggenhed med mindre end én time til alle oplevelserne. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Andre faciliteter
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Generelt
Sport
Sportsfaciliteter
18-hullers bane - mod betaling

Velkommen til Les Coteaux de Pont Royal

Introduktion til Les Coteaux de Pont Royal

Introduktion til Les Coteaux de Pont Royal

I finder Les Coteaux de Pont Royal i den franske by, Mallemort i Provence i det sydlige Frankrig. Feriestedet har udsigt over Luberon-bjergene, og I kan vælge imellem feriehuse og lejligheder, som begge har god plads til den store familie, samt hyggelige omgivelser for venner og par. Her på hjemmesiden kan I læse mere om feriestedet, og hvis der skulle opstå spørgsmål, kan I kontakte vores rejsekonsulenter på telefon 70 15 41 41. 

Om ferieboligerne

Om ferieboligerne

Uanset om I vælger et feriehus eller en ferielejlighed, får I gode faciliteter for pengene med rummelige, velindrettet og hyggelige boliger at opholde sig i. I kan nyde skøn udsigt fra balkonen og spise jeres måltider i solen, som I kan tilberede i boligens mindre køkken, hvor I finder de fornødne køkkenredskaber. 

Alle boligerne ligger godt placeret i forhold til feriestedets poolområde.

   


Poolområde

Poolområde

Det store udendørs poolområde på feriestedet er det perfekte sted at nyde solen og tage en kølende dukkert i vandet. Fra poolområdet kan I nyde udsigten ud over de grønne omgivelser fra solterrassen, hvor der er liggestole og parasoller.
Udover poolområde kan I tage i den store park på 800 hektar, som er meget frodig og ligger helt perfekt placeret i forhold til  Luberon-bjergene, hvor I kan vandre. 

I området

I området

I området er der mange nationalparker med smuk natur, og feriestedet ligger én time eller mindre fra alle de skønne seværdigheder i Provence. I finder restauranter, barer, indkøbs- og shoppingmuligheder tæt på feriestedet og får ro og fred tæt på bylivet. 

Oplev den større by Marseille, hvor der er en smuk havn og mulighed for strandbesøg.