Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Bar

Les Jasmins - Smuk udsigt fra Cannes bagland

Les Jasmins ligger lidt inde i landet bagved Cannes. Herfra har man en lækker restaurant, en god bar, nydelige ferieboliger med alt hvad man skal bruge, tre pools og et børnebassin og meget mere. Personalet taler flere sprog og kan altid være behjælpelige. Der er altid sjove aktiviteter man kan deltage i hos Les Jasmins, som børneklub, tennisbaner mm. Der ligger også fantastiske vandrestier og trails til mountainbiking. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
For børn
Legeplads
Spillehal
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Tørretumbler
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Mod betaling
Tennis
Mod betaling

Les Jasmins - Smuk udsigt fra poolen

Les Jasmins - tre pools og en lækker restaurant

Les Jasmins - tre pools og en lækker restaurant

Hos Les Jasmins finder man 3 store swimmingpools til vandhundene. Der er også børnebassin, hvor børnene kan plaske rundt. Der er liggestole ved alle bassinerne og palmerne danner skygge, når man skal have en pause fra solen. Ferieboligerne er hyggelige. Der er et køkken med alt udstyr der skal til at lave et lækkert måltid. Der er en stue, fine soveværelser og en privat terrasse. 

Stort og hyggeligt poolområde

Stort og hyggeligt poolområde

Fra de tre pools kan man nyde en vidunderlig udsigt over landskabet, som spreder sig ud i horisonten.  Hvis man vil ud til kysten, er der ikke langt i bil. 15 kilometer væk ligger Cannes og de dertilhørende strande, som varmt kan anbefales. Så kan man også se den smukke og berømte by hvor filmfestivalen Cannes bliver holdt. 
Området omkring Les Jasmins

Området omkring Les Jasmins

Les Jasmins befinder sig midt i mellem Middelhavet og inlands Provence. Det gør Les Jasmins til en vidunderlig base for kulturelle ekskursioner under den den franske rivieras solrige himmel. Udnyt de mange vandrestier og cykelruter til at komme omkring i landskabet. Der ligger smukke landsbyer rundt omrking, som man kan besæge og det er anbefalet at gøre. Eller er besøg til Cannes eller Nice helt bestemt også besøg værd.