Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 800 m
Restaurant
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 800 m
Restaurant
Legeplads
Bar

Les Lauriers Roses - Sydfransk charme og sommerstemning

Les Lauriers Roses ligger i Sydfrankrig nær Montpellier og Marseille. Ejendommen har udsigt over lagunen, som løber ud i havet, som ligger få hundrede meter derfra. Der er en lækker pool med solsenge og en bar. Det venlige personale arrangerer arrangementer til børn som voksne. Vandsport, disco og meget andet kan man finde her hos Les Lauriers Roses. Ferieboligerne er udstyret med et køkken til et godt hjemmemåltid og dejlige værelser. Der er også en restaurant på stedet, såvel som restauranter lige i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 800 m
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
For børn
Legeplads
Aktiviteter ved strand
Dykning
800 m
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Minigolf
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis

Velkommen til Les Lauriers Roses

Les Lauriers Roses - Feriestemning i det sydfranske

Les Lauriers Roses - Feriestemning i det sydfranske

Les Lauriers Roses ligger i Sydfrankrig nær Montpeller og Marseille. Ejendommen har udsigt over lagunen, som løber ud i havet, som ligger få hundrede meter derfra. Der er en lækker pool med solsenge og en bar. Det venlige personale arrangerer arrangementer til børn som voksne. Vandsport, disco og meget andet kan man finde her hos Les Lauriers Roses. Ferieboligerne er udstyret med et køkken til et godt hjemmemåltid og dejlige værelser. Der er også en restaurant på stedet, såvel som restauranter lige i nærheden.

Swimmingpool og strand!

Swimmingpool og strand!

Les Lauriers Roses har et dejligt stort svømmebassin. Her kan man svømme, deltage i vandsport eller dase i liggestolene. Der er også et børnebassin, hvor børnene kan plaske rundt. Få hundrede meter fra ejendommen kan man finde en lækker sandstrand, hvor man kan tage ned med håndklæder og ligge. Der er altså muligheder for alt når det kommer til at bade her på Les Lauriers Roses.

Gastronomi i højsæde

Gastronomi i højsæde

Hos Les Lauriers Roses kan du nyde stedets egen restaurant og spise på terrassen under palmerne. Der er regionale specialiteter og internationale delikatesser. Man kan også købe ind i det lokale supermarked og derefter tage hjem i ferieboligens eget køkken og forberede mad der. Hvis man vil noget helt tredje kan man tage på én af de mange restauranter der ligger lige rundt omkring.  Der er også mulighed for en lækker drink på feriestedet eller i lokalområdet. 

Cap d'Agde og området

Cap d'Agde og området

Agde-kysten er en utroligt smuk kyst og den er helt sikkert værd at udforske! Den ligger lige udenfor døren når man bor hos Les Lauriers Roses og kand erfor udforskes på fod. Ellers kan man leje cykler og komme lidt længere omkring. Montpellier ligger tæt på Les Lauriers Roses og kan varmt anbefales. Byen har utroligt flotte bygninger og en hyggelig havn. byen er omgivet af historiske bygninger som gamle borge.