Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Les Parcs de Grimaud

Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
500 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
500 m

Flotte ferielejligheder ved Cote d'Azur

Tag ned til den franske feriedestination Port Grimaud ved Cote d'Azur og oplev varmen og charmen ved denne sydfranske oase. Bo på de flotte ferielejligheder Les Parcs de Grimaud, beliggende i flotte grønne omgivelser med fantastiske udsigter. Med kun 500 meter til stranden og 700 meter til havnen er dette lejligheds-kompleks en optimal mulighed for at opleve Port Grimaud. Desuden ligger Saint-Tropez blot 15 minutter væk og kan nemt nås på en lille køretur. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
500 m
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Snack bar
Aktiviteter ved strand
Dykning
Udlejning af sejlbåde
Generelt
Parkering
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Omgivelser
Arrangerede udflugter
Sport
Bowling
500 m
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Golf
9- hullers bane - mod betaling

Velkommen til Les Parcs de Grimaud!

Introduktion til Les Parcs de Grimaud

Introduktion til Les Parcs de Grimaud

Les Parcs de Grimaud er et ferielejligheds-kompleks der ligger ved den charmerende havn Port Grimaud, som ofte bliver kaldt Frankrigs svar på Venedig. Les Parcs de Grimaud ligger med en dejlig beliggenhed grønne og afslappende omgivelser med smukke blomster og palmer. Feriestedet ligger 500 meter fra stranden og 700 meter fra havnen, og det er nemt at tage en gåtur derhen. Feriekomplekset byder på faciliteter som pool og legeplads. Les Parcs de Grimaud består af lejligheder fordelt på forskellige bygninger, alle bygget i traditionel, provencalsk stil. Samtlige lejligheder er udstyret med køkken, badeværelser og enten balkon eller terrasse med fantastiske udsigter til de flotte omgivelser.


Bademuligheder

Bademuligheder

Les Parcs de Grimaud har et stort dejligt poolområde, der ligger midt i grønne omgivelser med palmer, blomster og planter. Her er rig mulighed for at slappe af i en af de mange liggestole, mens børnene kan plaske rundt i børnepoolen. 

Der ligger desuden en dejlig sandstrand kun 500 meter fra feriestedet og den er nemt tilgængelig fra jeres lejlighed. Her er rig mulighed for at nyde Cote d'Azurs fantastiske havvand og det super bløde strandsand.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Les Parcs de Grimaud har på feriestedet en cafe og en snackbar, hvor i kan få stillet sulten. Der er masser af restauranter, barer og caféer i området, specielt langs stranden og ved havnen. Her kan i hovedsageligt finde franske restauranter og bistroer, hvor i kan nyde lækre lokale retter og et godt glas vin. Også internationale restauranter kan findes i området.

Det er desuden nemt at lave mad selv i jeres eget køkken og nyde dem på lejlighedens balkon eller terrasse med flot udsigt. Der ligger et stort supermarked ca. 5 km væk fra jeres lejlighed.

Lidt om området

Lidt om området

Området omkring Les Parcs de Grimaud byder på ægte sydfransk feriestemning. Den flotte havne by Port Grimaud ligger mellem Sainte-Maxime og St. Tropez og er en af de mest populære turistbyer i frankrig. Det er ikke et tilfælde at havnen bliver kaldt den franske Venedig. Havnen byder på lange flotte kanaler med masser af både og flotte villaer. Den nærmest bilfri by har en unik atmosfære, som best kan opleves med en gåtur rundt på havnen og det kan også kun anbefales at tage en sejltur rundt i kanalerne i havnen.

I kommer ikke til at kede jer! Der er uanede mængder af aktiviteter i området, såsom bowling, golf, volley og vandring eller cykling. På stranden findes masser af vandaktiviteter og i kan desuden tage ud og snorkle. Byen Saint-Tropez ligger kun ca. 15 minutters kørsel derfra og denne franske perle er bestemt et besøg værd. Også den gamle by, Fréjus, og Sainte-Maxime er oplagte til en dagstur