Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Les Portes de l'Ocean

Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Bar
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Bar
Legeplads

Les Portes de l'Ocean - Utroligt naturområde omkring et skønt feriested

Les Portes de l'Ocean ligger 3 minuters gang fra stranden og er 4 km fra Guidel-Plages. Stedet tilbyder værelser og lejligheder med en privat terrasse og en stor, udendørs swimmingpool. I alle boligerne er der fladskærms-tv med satellitkanaler. Hver bolig har også et privat badeværelse med et brusebad. Der er også køkkenudstyr. Udover Guidel-Plages, ligger Lorient også i nærheden, som er et besøg værd. Ydermere, er der en restaurant som tilbereder lækker mad hele dagen og en bar, hvor man kan få noget koldt at drikke. Til sidst er der også en mini-golf bane, som man kan spille på. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Andre faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Billard/pool
Mini golf
Legeplads
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til Les Portes de l'Ocean

Les Portes de l'Ocean -

Les Portes de l'Ocean -

Les Portes de l'Ocean ligger 3 minuters gang fra stranden og er 4 km fra Guidel-Plages. Stedet tilbyder værelser og lejligheder med en privat terrasse og en stor, udendørs swimmingpool. I alle boligerne er der fladskærms-tv med satellitkanaler. Hver bolig har også et privat badeværelse med et brusebad. Der er også køkkenudstyr. Udover Guidel-Plades, ligger Lorient også i nærheden, som er et besøg værd. Ydermere, er der en restaurant som tilbereder lækker mad hele dagen og en bar, hvor man kan få noget koldt at drikke. Til sidst er der også en mini-golf bane, som man kan spille på.

Madmuligheder hos Les Portes de l'Ocean

Madmuligheder hos Les Portes de l'Ocean

Hos Les Portes de l'Ocean behøver man ikke forlade stedet for at finde mad. Feriestedet har nemlig sin egen restaurant og her kan du finde en lækker buffet dagen lang med lækker fransk mad og internationale retter. Hvis man gerne vil ud og besøge restauranter, kan man finde restauranter lige i nærheden. La Moule qui Saoule og Le Capitaine Queyrard Laure ligger begge indenfor gåafstand, så hold jer endelig ikke tilbage.

Aktiviteter

Aktiviteter

Les Portes de l'Ocean tilbyder en masse aktiviteter på selve ejendommen. De har sin egen minigolfbane. Man finder også bordtennis- og billiardborde på stedet. Til de små, kan man bruge en masse tid på den sjove legeplads. Da Les Portes de l'Ocean, som navnet siger, er havets porte, kan man træde direkte ud af sin "port" og ud på en sandstrand. Her kan man svømme, snorkle, sejle eller windsurfe. Der ligger også en windsurfskole lige i nærheden, så hvis man ikke er så skrap til det endnu, kan man hurtigt blive det. Er saltvandet ikke det man har lyst til den dag, kan man hoppe i swimminpoolen på ejendommen.

Området

Området

Les Portes de l'Ocean ligger selv i et flot naturområde. Så hop i vandrestøvlerne eller lej en cykel og udforsk området. Hvis man vil besøge nogle af de lidt større byer i nærheden, kan man tage til Lorient. Der kan man blandt andet finde en gammel, men utroligt flot borg. Ellers er en tur til Quimper et besøg værd. Man kan finde en utroligt gammel, men meget velholdt del af byen ned til flotte kanaler. Derudover, er der også et flot katedral i byen.