Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Les Restanques du Golf

Top faciliteter
Strand
,
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Top faciliteter
Strand
,
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI

Aktiv badeferie ved St. Tropez

Les Restanques du Golf er en firestjernet perle med fantastisk udsigt over Middelhavet. Ferielejlighederne ligger på den populære og skønne Côte d’Azur-strækning. Resortet ligger i grønne og kuperede omgivelser, men samtidig er der blot ni kilometer til St. Tropez, og Cannes ligger heller ikke langt væk. Der er altså rig mulighed for at kombinere den perfekte badeferie med byliv og skønne naturoplevelser. Er det noget for familien, og vil I høre mere, så ring endelig til os på 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, 3 km
Pool
Med lege redskaber
Inkl. alt efter ledighed
Lagoon formet
Bar/Restaurant
Andre faciliteter
Tæt på
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Aktiviteter ved strand
3.5 km
Butikker
Medium udvalg
Generelt
St. Tropez, 10 km
Nice, 106 km
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sport
Tæt på feriestedet, 10 km
Sportsfaciliteter
Mod betaling
Udendørs
18-hullers bane - mod betaling, 2 km
Mod betaling, 1 km
I højsæsonen
Underholdning
Dags aktiviteter, Aften aktiviteter
Wellness/Spa
Mod betaling
Betales på stedet
Mod betaling

Velkommen til Les Restanques du Golf

Stort aqualand og god strand

Stort aqualand og god strand

Les Restanques du Golfs poolområde er meget mere end et normalt poolområde. Det tæller nemlig hele 1600 kvadratmeter og er nærmere et helt aqualand. Området minder mest af alt om en skøn lagune, hvor I for alvor kan slå jer løs i de store pools. Der er flere vandrutsjebaner, der med fuld fart kan få jer dyppet i poolen. Området er omgivet af solsenge med parasoller, hvor I kan slappe af og nyde synet af dem, der leger i aqualandet. De lækre pools er samlingspunkt for feriestedets gæster, her er altid liv, og det er børnenes yndlingssted.

Fra Les Restanques du Golf er der ikke langt til stranden. Stranden på Den Franske Riviera er meget kendt, og det er specielt havets intense, azurblå farve, der igennem mange århundreder har tiltrukket kunstnere. I dag tiltrækker stranden ferieglade familier, der nyder de solrige dage og det lækre badevand.

God mad og aftenunderholdning

God mad og aftenunderholdning

Les Restanques du Golf har sin egen gode restaurant, hvor I kan få lækre egnsretter. Når I har nydt en god middag med lokal mad og vin, kan I slappe af i baren, hvor I kan nyde  kop kaffe eller en læskende drink.

I weekenderne er der sjov underholdning for gæsterne på feriestedet. Der bliver af og til holdt temaaftener, hvor I som gæster kan få kendskab til områdets traditionelle kultur, folklore og håndværk. Om aftenen vil der også være diskotek for de lidt ældre børn. De små børn bliver dog ikke snydt, for i løbet af dagen afholdes arrangementer for børn i alle aldre.  


Supermarked og butikker i nærheden

Supermarked og butikker i nærheden

På feriestedet finder I et mindre supermarked, som tilbyder det mest nødvendige - øsnker I at handle i et større supermarked kan I finde gode indkøbsmuligheder i Port Grimaud. Her finder I et fint supermarked med et bredt sortiment. I byen er der også fine butikker, hvor I kan finde jer en souvenir som ferieminde.

Fede byer i området

Fede byer i området

Med blot 10 kilometer til St. Tropez er der ingen undskyldning for ikke at besøge den dejlige by. Byens atmosfærer emmer af luksus, og den er utrolig hyggelig at gå rundt i. Byen omkranser en flot lystbådehavn, hvor der også er fiskeri, så her I kan få friske fisk og skalddyr.I kan med fordel sejle til byen fra Port Grimaud.

I kan også vende næsen den anden vej og følge Rivieraen op til Cannes. Cannes er mest kendt for sin filmfestival i maj, men der er meget mere at komme efter. Byen har gode strande, godt byliv og en prægtig lystbådehavn. Hvis I drømmer om mere fredelige omgivelser, kan I lægge byerne bag jer og bevæge jer ind i det spændende bagland, hvor der venter jer gode oplevelser og skøn natur.