Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Les Rivages de Issambres

Alt det får I:
I umiddelbar gåafstand til Les Issambres
Skøn beliggenhed til Middelhavet
Tæt på Côte d'Azur's seværdigheder
Gode og velindrettede lejligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
100 m
Restaurant
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
100 m
Restaurant
Legeplads
Bar

Ferielejligheder i smukke omgivelser

Tag på ferie i smukke omgivelser direkte ved middelhavet, hvor palmer, traditionelle huse og azurblå vand pryder billedet. Les Rivages des Issambres er idyllisk placeret, tæt på strand, restauranter, cafeer og parker. Resortet er ligeledes opført i traditionel stil og har stor swimmingpool, spa og sports aktiviteter indenfor kort afstand. Alt i alt kan både aktiviteter og afslapning kombineres til et perfekt ferieophold ved Den franske Riviera og et godt afbræk fra hverdagen. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
100 m
Pool
Udendørs pool
April - November
Babypool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Aktiviteter ved strand
Dykning
100 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Nice, 60 km
Parkering
Mod betaling
Sprog
Engelsk, Fransk, Italiensk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Omgivelser
Arrangerede udflugter
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Inkl.
Golf
9- hullers bane - mod betaling, 18-hullers bane - mod betaling
Tennis
Mod betaling, 2 km

Velkommen til Les Rivages des Issambres

Mere om Les Rivages des Issambres

Mere om Les Rivages des Issambres

Les Rivages des Issambres er et oplagt sted at afholde en hyggelig ferie i flotte grønne omgivelser. Feriestedet byder lækre faciliteter og tæt på både indkøb, restauranter, aktiviteter strand og by.

Feriekomplekset indeholder fine lyse ferielejligheder med balkoner, som giver mulighed for at slappe af i den franske sol eller hygge sig med familien. Lejlighederne er alle udstyret med køkken, så i har både mulighed for selv at lave mad, eller prøve en af de lokale restauranter.

Book online eller kontakt vores rejseeksperter på tlf. 70154141, som sidder klar til at hjælpe jer. 

Fantastiske omgivelser

Fantastiske omgivelser

Omgivelserne på Les Rivages des Issambres er i den grad smukke og den flotte traditionelle have, den store swimmingpool og det flotte landskab er med til at gøre jeres ferie unik. Der er rig mulighed for at slappe af ved poolen eller i den afslappende spa, hvor velvære og selv-forkælelse er i højsædet. Les Rivages des Issambres ligger kun 100 meter fra flere flotte sandstrande og det flotte blå vand som området er kendt for.

Spise muligheder og shopping

Spise muligheder og shopping

I området ligger et udvalg af forskellige restauranter - bl.a. lokale middelhavs specialiteter, pizzeria og international mad. Feriestedet selv har egene restaurant, som udfolder sig med en a-la carte menu fra det franske køkken. Ved poolen er desuden en lille hyggelig bar, hvor man passende kan nyde kolde drikkevarer i den varme middelhavssol.

Hvis i får lyst til at opleve lidt større byliv og shopping er Saint Tropez, Cannes, Saint Maxime oplagte muligheder for dagsture, hvor den fanske middelhavs atmosfære virkelig kan fornemmes.