Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Les Rives du Leman

Alt det får I:
Cykel- og vandreture
Afslapning i naturen
Lige ved Genevesøen
Pools til børn og voksne
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Beliggende i et naturskønt område

Les Rives du Leman er et 3-stjernet feriested med lejligheder i alle størrelser. Les Rives du Lema ligger nær grænsen til Schweiz i bjergrige omgivelser, der indbyder til gode vandre- og cykelture. Disse ferielejligheder ligger ligeledes ved den smukke Geneve sø, der giver mulighed for dejlige svømmeture og sejllads. Selve feriestedet har sjove sportsfaciliteter, en legeplads for de små samt swimmingpools til både voksne og børn. Les Rives du Leman ferielejligheder giver jer de helt rette rammer for en afslappet, sjov og aktiv ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Hammam
Inkl.
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Fitness
Inkl.
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter

Velkommen til Les Rives du Leman

Indkvartering på Les Rives du Leman

Indkvartering på Les Rives du Leman

Les Rives du Leman er et roligt feriested med alle de faciliteter, der skal til for at få en komplet ferie, som både rummer afslapning, sjove aktiviteter og en perfekt beliggenhed til at udforske det naturrige område. 

Disse ferielejligheder er ideelle for både familier og par, store og små. Ferielejlighederne har alle fuldt udstyret køkken med mikroovn og køleskab samt privat badeværelse. Af faciliteter tilbyder Evian både et inden- og udendørs poolområde, så I ikke skal bekymre jer om vejret for at få en tiltrængt dukkert, og hvis I ønsker at holde træningen ved lige på ferien, kan I nyde godt af fitnesscentret.

Mulighed for sjove aktiviteter

Mulighed for sjove aktiviteter

Skal I bo på Les Rives du Lemans ferielejligheder, vil I næppe komme til at kede jer! Der bliver arrangeret sjove lege og aktiviteter for familiens mindste i børneklubben, hvor store som små kan glæde sig til aftenunderholdningen. 

Der er bordtennis, et spillerum og en legeplads, og ønsker I at give jer i kast med et spil golf, ligger den nærmeste golfbane kun 3 kilometer fra væk. Feriestedet er derudover oplagt til smukke vandreture i det fri i det bjergrige område, som med sikkerhed vil imponere alle aldre, og som vil give jer flotte naturoplevelser at kigge tilbage på. 

Efter en dag i naturen kan I runde dagen af med en drink eller noget varmt at drikke i baren.

Slap helt af på Les Rives du Leman

Slap helt af på Les Rives du Leman

Les Rives du Leman gør deres ypperste for, at du skal kunne koble helt af i deres spaafdeling. Foruden afslapning i den uden- og indendørs swimmingpool er der mulighed for hammam, som er et tyrkisk dampbad. 

Der er ligeledes en dejlig sauna, hvor I kan nyde ferieroen i varmen, og ønsker I at få løsnet musklerne op, er der mulighed for massage mod betaling. Med et ophold på Les Rives du Leman tager I hjem med fornyet energi.