Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Les Rives du Leman

Top Faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top Faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Beliggende i et naturskønt område

Evian er et 3-stjernet feriested med lejligheder i alle størrelser. Evian ligger nær grænsen til Schweiz i bjergrige omgivelser, der indbyder til gode vandre- og cykelture. Disse ferielejligheder ligger ligeledes ved den smukke Genevesø, der giver mulighed for dejlige svømmeture og sejllads. Selve feriestedet har sjove sportsfaciliteter, en legeplads for de små samt swimmingpools til både voksne og børn. Evian ferielejligheder giver jer de helt rette rammer for en afslappet, sjov og aktiv ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Hæveautomat
Tæt på
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Fitness
Inkl.

Ferieboliger - Les Rives du Leman

Velkommen til Evian

Indkvartering på Evian

Indkvartering på Evian

Evian er et roligt feriested med alle de faciliteter, der skal til for at få en komplet ferie, som både rummer afslapning, sjove aktiviteter og en perfekt beliggenhed til at udforske det naturrige område. Disse ferielejligheder er ideelle for både familier og par, store og små. Ferielejlighederne har alle fuldt udstyret køkken med mikroovn og køleskab samt privat badeværelse. Af faciliteter tilbyder Evian både et inden- og udendørs poolområde, så I ikke skal bekymre jer om vejret for at få en tiltrængt dukkert, og hvis I ønsker at holde træningen vedlige på ferien, kan I nyde godt af Evians fitnesscenter.

Mulighed for sjove aktiviteter

Mulighed for sjove aktiviteter

Skal I bo i Evian ferielejligheder, vil I næppe komme til at kede jer! Der bliver arrangeret sjove lege og aktiviteter for familiens mindste i børneklubben, hvor store som små kan glæde sig til aftenunderholdningen. Der er bordtennis, et spillerum og en legeplads, og ønsker I at give jer i kast med et spil golf, ligger den nærmeste golfbane kun 3 kilometer fra Evian. Feriestedet er derudover oplagt til smukke vandreture i det fri i det bjergrige område, som med sikkerhed vil imponere alle aldre, og som vil give jer flotte naturoplevelser at kigge tilbage på. Efter en dag i naturen kan I runde dagen af med en drink eller noget varmt at drikke i baren.
Slap helt af på Evian

Slap helt af på Evian

Evian gør deres ypperste for, at du skal kunne koble helt af i deres spaafdeling. Foruden afslapning i den uden- og indendørs swimmingpool er der mulighed for hammam, som er et tyrkisk dampbad. Der er ligeledes en dejlig sauna, hvor I kan nyde ferieroen i varmen, og ønsker I at få løsnet musklerne op, er der mulighed for massage mod betaling. Med et ophold på Evian tager I hjem med fornyet energi til hverdagen begynder igen.