Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Les Vosges du Nord

Alt det får I:
65 km fra Strasbourg
Bo midt i den Nordlige Vosges Regionale Naturpark
Indendørs pool
Hyggelige hytter
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Besøg skønne Alsace

I Alsace i Frankrig, nær den tyske grænse, ligger Le Parc des Vosges du Nord placeret i et stort og grønt område. Disse hyggelige ferieboliger ligger i hjertet af nationalparken Vosges Regionale og af derfor omgivet af en frodig skov. Feriestedet har både indendørs svømmebassin, sauna og fitnessrum, og både restaurant og bar. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Sauna
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Petanque
Sportsfaciliteter
Badminton
Bordtennis
Fitness
Volleyball
Underholdning
Animation

Velkommen til Le Parc des Vosges du Nord

Læs mere om  Le Parc des Vosges du Nord her.

Læs mere om Le Parc des Vosges du Nord her.

Dette feriested ligger placeret i et dejligt område, der giver god ro til sjælen. Bitche L'etang de Hasselfurth er omgivet af et stort grønt areal, da det ligger i midten af nationalparken Vosges Regionale i Alsace, Frankrig. Ferieboligerne er hyggelige feriehuse der er velindrettede med et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, køleskab og mikroovn. Der er også både toaster, kaffemaskine og elkedel. 

Book jeres næste ferie til  Le Parc des Vosges du Nord  i Alsace online her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141. 

Faciliteter på  Le Parc des Vosges du Nord

Faciliteter på Le Parc des Vosges du Nord

Feriestedet har flere fantastiske faciliteter I kan benytte jer af. Her er et dejligt indendørs poolområde med svømmebassin og liggestole. Derudover er der sauna til dem der vil slappe helt af, og et fitnessrum til dem der vil lidt op i gear. Derudover finder I både restaurant og bar på feriestedet, som I kan søge hen på når både sult og tørst melder sig. Vil I lave mad hjemme i ferieboligen, kan I dog også godt det. Kun 2,5 km fra feriestedet finder I et supermarked, hvor I kan handle ind. 

Hvad kan I ellers lave?

Hvad kan I ellers lave?

Da  Le Parc des Vosges du Nord  ligger godt placeret i hjertet af nationalpartken Vosges Regionale indbyder det til en masse gode aktiviteter. Her kan I tage på vandreturer langs søer og moser eller tage på udflugt og opdage borge fra middelalderen i både Malbrouk og Lichtenberg. Med sin gode beliggenhed midt i et stort skovareal, giver det også gode muligheder for leg i naturen for både store og små.