Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Les Vosges du Nord

Top faciliteter
Restaurant
Animation
Indendørs pool
Bar
Legeplads
Top faciliteter
Restaurant
Animation
Indendørs pool
Bar
Legeplads

Besøg skønne Alsace

I Alsace i Frankrig, nær den tyske grænse, ligger Bitche L'estang de Hasselfurt placeret i et stort og grønt område. Disse hyggelige ferieboliger ligger i hjertet af nationalparken Vosges Regionale og af derfor omgivet af en frodig skov. Feriestedet har både indendørs svømmebassin, sauna og fitnessrum, og både restaurant og bar. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Legeplads
Hæveautomat
Tæt på
Wellness/Spa
Sauna
Underholdning
Animation
Sportsfaciliteter
Volleyball
Badminton
Fitness
Bordtennis

Velkommen til Bitche

Læs mere om Bitche L'etang de Hasselfurth her..

Læs mere om Bitche L'etang de Hasselfurth her..

Dette feriested ligger placeret i et dejligt område, der giver god ro til sjælen. Bitche L'etang de Hasselfurth er omgivet af et stort grønt areal, da det ligger i midten af nationalparken Vosges Regionale i Alsace, Frankrig. Ferieboligerne er hyggelige feriehuse der er velindrettede med et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, køleskab og mikroovn. Der er også både toaster, kaffemaskine og elkedel. 

Book jeres næste ferie til Bitche L'etang de Hasselfurth i Alsace online her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141. 

Faciliteter på Bitche L'etang de Hasselfurth

Faciliteter på Bitche L'etang de Hasselfurth

Feriestedet har flere fantastiske faciliteter I kan benytte jer af. Her er et dejligt indendørs poolområde med svømmebassin og liggestole. Derudover er der sauna til dem der vil slappe helt af, og et fitnessrum til dem der vil lidt op i gear. Derudover finder I både restaurant og bar på feriestedet, som I kan søge hen på når både sult og tørst melder sig. Vil I lave mad hjemme i ferieboligen, kan I dog også godt det. Kun 2,5 km fra feriestedet finder I et supermarked, hvor I kan handle ind. 

Hvad kan I ellers lave?

Hvad kan I ellers lave?

Da Bitche L'etang de Hasselfurth ligger godt placeret i hjertet af nationalpartken Vosges Regionale indbyder det til en masse gode aktiviteter. Her kan I tage på vandreturer langs søer og moser eller tage på udflugt og opdage borge fra middelalderen i både Malbrouk og Lichtenberg. Med sin gode beliggenhed midt i et stort skovareal, giver det også gode muligheder for leg i naturen for både store og små.