Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Lino Delle Fate Eco Village Resort

Top Faciliteter
Strand
Direkte - Sand
Udendørs pool
Klorvand, Opvarmet
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Pool bar
Top Faciliteter
Strand
Direkte - Sand
Udendørs pool
Klorvand, Opvarmet
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Pool bar

Feriested med fokus på kvalitet

Lino delle Fate Eco Resort ligger i Bibione direkte til den lækre brede sandstrand. Prisen er inkl. 2 solstole og en parasol, så der er rig mulighed for at nyde stranden i komfortable omgivelser. Feriestedet har en lækker udendørs pool. På Lino delle Fate finder I restaurant og bar, hvor I har mulighed for at nyde et lækkert måltid mad, hvis I en dag ikke gider at lave mad "hjemme" i jeres bungalow. Lino delle Fate tilbyder desuden en række forskellige aktivitetsmuligheder. I umiddelbar nærhed kan I leje cykler, og er I mere til afslapning, er der mulighed for at besøge feriestedets wellness område. For de mindste er der børneklub. Til Bibione centrum er der ca. 1000 m. Lino delle Fate er luksus fra ende til anden, hvor I bo i nye og meget velindrettede ferieboliger med hotelservice. Dvs. sengelinned og håndklæder inkl. samt rengøring hver anden dag. Velkommen til Bibione's nye luksus resort. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Privat strand
Strand
Direkte - Sand
Pool
Solarium
Udendørs pool
Klorvand, Opvarmet
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Pool bar
Restaurant
Café
Andre faciliteter
Concierge
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Leje af værdiboks
Cykeludlejning
Betales på stedet
Indendørs legeplads
Mini golf
Mod betaling
Informat
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet
Generelt
ELbil opladning
Handicap faciliteter
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Lufthavn shuttle
Vaskeri service
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Golf
3 km

Velkommen til Adriaterhavskysten og et lækkert ophold i Bibione

Poolområde

Poolområde

Poolområdet på Lino delle Fate er virkelig lækkert og her er kælet for detaljen. Hovedpoolen er delt i 3 dele - hvor der er taget hensyn til hele familien. I en del kan de mindste boltre sig, i en anden kan mor of far slappe af i den opvarmede jacuzzi, og i den trejde er der små fald, der kan massere ømme skuldre. Alle pools er opvarmet til 27 grader sæsonen igennem. Børnepool og spa er opvarmet til 32 grader. Så der er ingen undskyldning for ikke at tage en dukkert. Ved poolområdet finder I solstole til fri afbenyttelse. Her er kræset om detaljen, så et besøg i poolområdet bliver helt sikkert et hit

Stranden

Stranden

Lino delle Fate ligger tæt på den brede sandstrand i Bibione. Inkl. i ferieboligens pris er 2 solsenge samt en parasol. Så besøget på stranden vil altid være komfortabelt. Udover den skønne strand og det meget børnevenlige Adriaterhav finder I til de mindste en hyggelig legeplads - samt en strandbar hvor I kan nyde en forfriskning. 

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

Lino delle Fate ligger ikke langt fra Bibione centrum ca. 1000 m. I Bibione finder I indkøbsmuligheder, shopping, gode restauranter og ikke mindste et væld af skønne isbarer. Indkøb finder I ca. 2 km fra feriestedet, så hvis I ikke ønsker at spise ude alle aftner, er der mulighed for at handle ind i umiddelbar nærhed af feriestedet.  

Bibione og omegn

Bibione og omegn

Bibione er en af Adriaterhavskystens mest populære feriebyer. Her er alt, hvad et feriehjerte ønsker sig. Mange restauranter, butikker og ikke mindste de mange skønne isbarer. Her er forlystelsesparker og ikke mindst en skøn bred og meget børnevenlig sandstrand. I området ligger der også mange andre hyggelige badebyer - en tur til Caorle kan varmt anbefales. Naturligvis skal I også en tur til Venedig - I kan enten tage bilen eller en af de mange arrangerede ture, der tilbydes af turistkontoret i Bibione. Holder I ferie i Bibione, er der lagt op til skøn badeferie med mulighed for spændende udflugter.