Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 1.5 km
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top Faciliteter
Strand
Sand, 1.5 km
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Godt til familier

Loano 2 er et dejligt ferielsted, der er yderst velegnet til familier. Beliggende i den hyggelige by Loano ved Den Italienske Riviera, er I her garanteret en ferie, der både kan byde på masser af aktiviteter, men også rig mulighed for afslapning. Har I spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til os på 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 1.5 km
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Nærmeste by
Loano, 1.5 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling, I underjordisk garage - Mod betaling

Ferieboliger - Loano 2

Velkommen til Loano 2 ved Den Italienske Riviera

Stort poolområde og tæt ved strand

Stort poolområde og tæt ved strand

Feriestedet har et skønt poolområde bestående af tre pools med både børneafdeling, wellness og overdækket område. Lidt over en kilometer fra Loano 2 finder man en dejlig sandstrand, hvor man blive kølet ned i Middelhavet. Der kører desuden fra feriestedet gratis shuttlebus både om formiddagen og eftermiddagen.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Når sulten melder sig, kan I blot bevæge jer ned i en af feriestedets to restauranter. Skal det gå hurtigt, kan I desuden købe lækker pizza i pizzeriaet, som I også kan tage med hjem i ferielejligheden. Når tørsten skal slukkes, kan I købe kolde og lækre drikkevarer i baren. 

Indkøb

Indkøb

Centralt i området ligger et lille minimarked, hvor I kan forsyne jer med dagligvarer som frisk frugt og grønt samt friskbagt brød. Lejlighederne er forsynet med et køkken, det er altså nemt at kreere velsmagende italienske specialiteter, som vil være et hit i hele familien. 

Området

Området

Loano ved Den Italienske Riviera er en charmerende by med små, hyggelige gader med farverige huse. Her er der rig mulighed for at svinge Kreditkortet og opleve lidt af det smukke ydre. Trænger I til en pause, så nyd en kold sodavand på de mange fortovscaféer.