Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Tæt på en af Danmarks bedste strande
Tæt på Løkken
Gratis wifi
Masser af interessante og sjove aktiviteter i nærheden
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Restaurant
300 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Gratis adgang til Løkken Svømmehal, 6 km
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Restaurant
300 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Gratis adgang til Løkken Svømmehal, 6 km
Legeplads

Mere om feriecentret og området

Feriecenter Løkken ligger i Løkken, der er kendt for at have en af Europas bedste badestrande, hyggelig atmosfære og masser af liv året rundt. Med 750 meter til kilometervis af badestrand, klitter og rent badevand og med Løkken Golfbane som nabo er der rig mulighed for aktiviteter i naturen. Stedet tilbyder skønne boliger som udgangspunkt for en dejlig ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 300 m
Pool
Indendørs pool
Gratis adgang til Løkken Svømmehal, 6 km
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Andre faciliteter
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Petanque
Butikker
Supermarked
1.5 km

Velkomment il Feriecenter Løkken

Feriecenter Løkken

Feriecenter Løkken

Feriecentret ligger i Løkken, der er kendt for at have en af Europas bedste badestrande, hyggelig atmosfære og masser af liv året rundt. Med 750 meter til kilometervis af badestrand, klitter og rent badevand og med Løkken Golfbane som nabo er der rig mulighed for aktiviteter i naturen.

Der er tre hustyper, som alle er udført i de bedste materialer med lige det ekstra, der gør dem til noget særligt. Alt det, man har brug for i et feriehus, følger naturligvis med. Der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.


Løkken

Løkken

Løkken er kendt og elsket for de fine badestrand samt de karakteristiske hvide badehuse og fiskerbåde på stranden ved molen. Gennem generationer har alle feriegæster fra nær og fjern søgt Løkken for at opleve havet, klitterne og den hyggelige by med sandstrand i gaderne. Løkkens butikker, caféer og spisesteder holder åbent i weekenderne året rundt og summer af liv hele sommeren, så det er altid muligt at gøre en god handel. Byen rummer også mange mindre gallerier, og bevæger du dig væk fra centrum, vil du opleve den gamle del af Løkken, hvor de gule fiskerhuse stadig ligger i de snoede gader. Udforsk nogle af aktiviteterne og oplevelserne i Løkken herunder. Byen, ja i hele taget den jyske Vestkyst er et besøg værd under alle årstider.

Seværdigheder og udflugsmuligheder i området

Seværdigheder og udflugsmuligheder i området

I området omkring Løkken finder du en masse aktiviteter for hele familien. Vi præsenterer her en række besøgelsesværdige steder, seværdigheder og attraktioner nær Danland Løkken.

Løkken Golfklub.

Som en af de nærmeste naboer findes Løkken Golfklub - 18 huls banen, beliggende i et fladt naturskønt område. Naturlige vandhazarder, beplantninger og skov giver udfordringer til golfspillere på alle niveauer. I vores hyggelige klubhus, med gode omklædnings- og badefaciliteter, kan du nyde en forfriskning i opholdsstuen eller på terrassen.

Løkken museum

Bymuseum med vægten lagt på handel, historie, håndværk og turisme. Museet er indrettet i et skudeskipperhus fra 1860.

Børn op til 15 år har gratis entré

Action House Funcenter

Sjov for hele familien! Action House byder blandt andet på en af Danmarks største gokart baner, bowling, lasergame, paintball, spillehal, legeland og internetcafe. Desuden byder Action House også på restaurant/cafe, bar og diskotek New York med stort koncert program.

Family Farm Fun Park

Family Farm Fun Park er et besøgslandbrug og fungerer som en spændende oplevelsespark med dyr. Family Farm Fun Park kan danne den perfekte ramme for en familieudflugt med tamme og børnevenlige dyr, som gerne vil fodres, klappes, kæles for og leges med. Selvom dyrene er parkens største attraktion, er der også et legeland og flere udendørs og indendørs legepladser med masser af aktivitets muligheder for både børn og voksne samt gode forhold til spisning, hygge og afslapning.

Børglum Kloster

Besøg Børglum Kloster og få et indblik i klosterets spændende historie, der går helt tilbage til det 12. århundrede. Klosteret har løbende nye udstillinger.

Løkken fodboldgolf og fiskepark

I naturskønne områder finder du løkken fiskepark og fodboldgolf. Her er der mulighed for mange timers sjov for alle i alle aldre. Desuden findes en overdækket terrasse, toiletter og kiosk.

VestEvent

Her er der mulighed for oplevelser i naturen. Der tilbydes blandt andet atv ture, rapelling/klatring, dykning, surfing og meget andet. 

Bolcheriet - Løkken

Midt på torvet i Løkken finder du Bolcheriet. Her er der mulighed for at opleve hvordan et bolche bliver kreeret fra start til slut. Hos Bolcheriet kan bolcheproduktionen opleves på tæt hold, mens der i den hyggelige butik kan købes bolcher i mere end 35 varianter, samt andre gode sager.