Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top Faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Lou Castel

I hjertet af Ardèche er vi stolte af at kunne tilbyde pæne ferielejligheder hos det spændende feriested Lou Castel. Alt er bygget op omkring receptionsbygningen, som er "resterne" af et gammel Château, dog nydeligt renoveret. Området består af flere bygninger og alle lejligheder er renoveret indenfor de sidste år. Til området hører fint poolområde, hvor dagen kan bruges, hvis man ellers ikke skal udforske den skønne natur i Ardèche eller besøge de mange vingårde i nærområdet. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Bermudashorts ikke tilladt
Nej
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Hæveautomat
Tæt på, 10 km
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Nærmeste lufthavn
Montpellier
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Mod betaling

Ferieboliger - Lou Castel

Lou Castel - Nyrenoveret Château i smukke omgivelser

Lou Castel - nyrenoveret Château i smukke omgivelser

Lou Castel - nyrenoveret Château i smukke omgivelser

I hjertet af Ardèche er vi stolte af at kunne tilbyde pæne ferielejligheder hos det spændende feriested Lou Castel. Alt er bygget op omkring receptionsbygningen, som er "resterne" af et gammel Château, dog nydeligt renoveret. Området består af flere bygninger og alle lejligheder er renoveret indenfor de sidste år. Til området hører fint poolområde, hvor dagen kan bruges, hvis man ellers ikke skal udforske den skønne natur i Ardèche eller besøge de mange vingårde i nærområdet.

Madmuligheder

Madmuligheder

Lou Castel ligger midt ude i den franske natur og derfor et stykke vej fra andre byer. Heldigvis er der et køkken i din lejlighed til at sammensætte et lækkert måltid. På stedet kan man købe snacks og lækkert brød. Der ligger også en restaurant, få kilometer fra Lou Castel. Fødevarer købes lidt under 10 km fra stedet i den nærmeste by, hvilket siger lidt om Lou Castels formidable placering midt ude i den franske natur.

Masser af mulighed for aktiviteter og afslapning

Masser af mulighed for aktiviteter og afslapning

Lou Castel tilbyder aktiviteter for børn, såvel som voksne på stedet. Der er et kvalitets svømmeområde til både børn og voksne og så arrangeres der disco, underholdning og sportsarragnementer. I det store område, kan man frit gå ud og finde floder, grotter, klipper mm. Med tilladelse kan man også fiske. Der er et unikt landskab, som simpelthen skal opleves og ikke beskrives.