Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads

Lou Pigno - tæt på havet og naturen.

Lou Pigno ligger på en træbeklædt bakke, små 3 km fra stranden i nærheden af Le Pradet, mellem Toulon og Hyères. Der er en park til stedet, som er 10 hektar stor. Personalt er utroligt velkommende og hjælpsomt og danner en behagelig stemning på stedet, hvis hjerte er de to opvarmede pools. Der er børneklubber til alle aldre, hvor man kan finde en masse underholdning dagen lang. Der findes også underholdning til hele familien. Man kan deltage i water aerobics og fitnesshold i juli/august. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Diskotek
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Hammam
Sauna
Aktiviteter ved strand
Dykning
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Cykeludlejning
Minigolf
Ridning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Golf
3 km
Tennis
Yoga

Lou Pigno - Underholdning til hele fmailien

Lou Pigno - Flotte feriebolige i flotte omgivelser

Lou Pigno - Flotte feriebolige i flotte omgivelser

Hos Lou Pigno får man en feriebolig i behagelige farver og med plads til alle. Der er ferieboliger, som ligger i parken på ejendommen med sin egen private terrasse. Der er køkkener i ferieboligerne med alt det udstyr du skal bruge til at lave dit eget måltid. Der er fladskærms-tv og privat badeværelse. Der er to opvarmede pools, hvor man kan bade og slappe af i liggestolene. Man kan også slappe af i saunaen eller ved restauranten med noget lækkert at drikke.

Madmuligheder

Madmuligheder

Med supermarkedet i nærheden, er det ikke besværligt at købe ind og selv lave sine måltider. Køkkenet er udstyret med alt det du skal bruge. Lou Pigno har også sin egen restaurant. Der er morgenmads-, frokost-, og aftensmadbuffet, sammensat af sæsonens køkken. Der er stor variation og helt sikkert noget til enhver smag. Hvis man vil ud og udforske byen lidt, behøver man ikke gå langt for at finde flere restauranter lige i nærheden. 

Aktiviteter

Aktiviteter

Hos Lou Pigno er der 10-15 aktiviteter hver dag. Det kan være tennistræning, aqua aerobics, familieunderholdning mm. I baren arrangeres der livemusik, spil og underholdning som for eksempel poker, sportsturneringer, karaoke og filmaften. Man kan også spille tennis, beachvolley, pétanque, mini golf, legeplads til børnene, bordtennis, poolborde og bordfodbold.  I nærheden kan man dykke, tage på bådture, leje jetski, sejle, windsurfe, vandre, cykle eller tide. Så der er flere muligheder for aktiviteter end man næsten kan nå. 

Lidt om området

Lidt om området

Området lige omkring Lou Pigno er utroligt smukt. Man skal ikke gå langt ud for sin dør for at se dette. Med de smukke træer der strækker sig ned ad bakken ud mod kysten, er det svært ikke at blive betaget af udsigten. Lige i nærheden af Lou Pigno ligger Toulon, som er en lidt større by med flere shoppingmuligheder og en flot havn. Hvis man vil køre lidt længere er det værd at tage en dagstur til Marseille eller Saint-Tropez.