Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Fremragende beliggenhed
50 meter til badestrande
Pool og separat børnebassin
Familievenlige aktiviteter
Top faciliteter
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 50 m
Supermarked
100 m
Bar
100 m
Top faciliteter
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 50 m
Supermarked
100 m
Bar
100 m

Mod paradiset Lignano

Velkommen til det skønne feriested Marco Polo Lignano, som har fremragende beligenhed tæt på Adriaterhavet og byder på masser af hygge. Marco Polo ligger kun 50 m fra stranden i Lignano Sabbiadoro. Feriestedet har en lille have med poolområde med separat børnepool, privat parkeringsplads og en lille reception. En stor del af lejlighederne har udsigt over havet. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Butikker
Supermarked
100 m
Bar/Restaurant
Bar
100 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet

Velkommen til Marco Polo Lignano

Information om Marco Polo Lignano

Information om Marco Polo Lignano

Marco Polo Lignano er et fint lille feriested beliggende i det nordlige Italien ved Adriaterhavskysten i den populære ferieby Lignano Sabbiadoro. På feriestedet kan I bo i ferielejligheder, der er velegnet til  familier, venner eller par - med en beliggenhed tæt på strand, madoplevelser og byliv. Lyder dette som en destination for jeres næste rejse til Italien, så skynd jer at bestille jeres ophold her hos os. 

Stort poolområde på feriestedet

Stort poolområde på feriestedet

Poolområdet på Marco Polo Lignano ligger hyggeligt placeret i feriestedets lille have med træer og grønne omgivelser, hvor I kan slappe af og nyde ferien på langs.  Den grønne have giver god skygge i de varmeste timer og gør dette feriested helt ideelt, når man vil have det bedste til prisen. 

Kort afstand til strand

Kort afstand til strand

Marco Polo Lignano ligger i perfekt afstand til stranden og placeringen af feriestedet er god for de badeglade gæster. Når I ikke bader i poolen på feriestedet, kan I gå de 50 meter ned til stranden, hvor der kan slappes af i liggestole under parasoller på den skønneste sandstrand med fint, gyldent sand og azurblåt badevand. Stranden i Lignano er en af de lækreste på kysten og er meget børnevenlig. 

Oplevelser til alle

Oplevelser til alle

Afslapning eller adrenalin fyldte aktiviteter, oplevelser til vands eller lands samt rolige byer eller pulserende storbyer. I finder det hele i området omkring feriestedet Marco Polo. Børnene vil elske at komme en tur i vandlandet Aquasplash, den zoologiske have Punta Verde og Juniorpark, mens de voksne kan nyde god spise, seværdigheder og kultur i kystbyen Bibione. Saml hele familien på en hyggelig tur til Venedig med god shoppingmuligheder og selvfølgelig en uforglemmelig sejltur i gondol.