Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Bo i Sistiana ved Triestebugten i Italien
Rummelige og moderne boliger
Kun 1 km til stranden
Benyt pool ved Camping Village Mare Pineta gratis
Top faciliteter
Udendørs pool
Gratis brug af poolen på Camping Mare Pineta, 2 km
Strand
Sand, 1 km
Restaurant
2 km
Supermarked
900 m
Legeplads
2 km
Top faciliteter
Udendørs pool
Gratis brug af poolen på Camping Mare Pineta, 2 km
Strand
Sand, 1 km
Restaurant
2 km
Supermarked
900 m
Legeplads
2 km

Bo lige ved Adriaterhavet i Sistiana

I disse helt moderne, lyse og lækre ferieboliger, kan sommerlivet og feriestemningen bare komme an. Her er der lagt op til mange timers daseri i solen, mens batteriet langsomt lades op til nye oplevelser. Med fri adgang til Camping Village Mare Pineta, er der også masser af mulighed for vandsjov i deres mange pools, og her finder I også restaurant, bar og pizzeria. Så skynd jer at bestille et ophold i disse fantastiske ferieboliger! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 1 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
1 km
Pool
Udendørs pool
Gratis brug af poolen på Camping Mare Pineta, 2 km
Solstole ved pool
Mod betaling
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
2 km
Snack bar
2 km
Butikker
Supermarked
900 m
For børn
Legeplads
2 km
Generelt
Nærmeste bus station
2 km
Nærmeste by
Sistiana, 900 m
Nærmeste lufthavn
Trieste, 14 km
Nærmeste tog station
17 km
Parkering
Ved siden af boligen
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk

Velkommen til Mare Azzurrro!

Benyt faciliteter på Camping Village Mare Pineta

Benyt faciliteter på Camping Village Mare Pineta

Med et ophold i Mare Azzurro har I gratis adgang til at benytte faciliteterne på Camping Village Mare Pineta, der ligger 3 km fra jeres feriebolig. Her kan I glæde jer over en kæmpe pool, en mindre pool til de små og et wellness poolområde med jacuzzi og hydromassage. Der er liggestole ved poolen til fri afbenyttelse og på solområdet ved siden af kan man leje liggestole og parasoller.

I finder også en restaurant og et pizzeria ved poolen og i det grønne område ligger en bar, hvor I kan køle jer ned med en drink og lidt snacks.

Der er basket- og tennisbaner, bordtennis, legeplads og anden underholdning til de aktive.

Strand, mad og indkøb

Strand, mad og indkøb

I umiddelbar nærhed af jeres feriebolig finder I både små og store strande, der er værd at udforske. Nogle kan I leje liggestole og parasoller ved, så I kan nyde livet ved vandet og varme op til hverdagen igen.

Er I ude efter en shoppetur, så er det oplagt at køre til Udine, der ligger ca.  30 km væk, her er et klassisk shoppingcenter, hvor I kan snuse rundt og finde alt hvad hjertet kan begære.

Både i Sistiana, og de nærliggende byer, er der et bredt udvalg af restauranter, barer, gelateria'er og caféer, så I kan finde lige det I trænger til på stort set alle tider af døgnet.

Tag en tur til Trieste eller Venedig

Tag en tur til Trieste eller Venedig

Kun få kilometer fra jeres feriebolig i Mare Azzurro ligger den smukke og travle havneby Trieste. Byen bugner af smukke arkitektoniske detaljer og bygningsværker, der er værd at gå rundt og beundre. Find de store pladser, fontæner, katedraler og de små hyggelige markeder. Udenfor byen ligger den smukke og velbevarede borg Castello di Miramare, der er omkranset af en smuk parkhave, og som også byder på en enestående udsigt over Triestebugten.

I Trieste finder I også Trieste Adventure Park, der er en udfordrende klatrebane 15 meter oppe i træerne, så hvis adrenalinen skal lidt op, er det en oplagt mulighed.

Eventyrlige Venedig ligger en lidt længere dagsudflugt væk - ca. 150 km, men er bestemt et besøg værd! Her kan I opleve de klassiske og romantiske gondoler, der sejler rundt i byens flydende gader. Nyd stemningen i denne unikke perle og find et sted I kan slå jer ned og suge alle indtrykkene til jer, - måske med et glas kølig vin fra de lokale regioner.