Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Luksus ferielejligheder i Alperne
Skøn indendørs pool og wellness
Mange frilufts- og sportsaktiviteter
Hyggelig restaurant og loungebar
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar
Legeplads
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar
Legeplads

Ferieoplevelse udover det sædvanlige i Alperne

Giv familien en ferieoplevelse udover det sædvanlige med et luksuriøst ferieophold i de østrigske Alper. I bor i moderne og lækre ferielejligheder udført i lækre materialer. Maria Alm byder på et indendørs poolområde,spa og wellness-faciliteter samt mulighed for sport og friluftsaktiviteter såsom vandring, cykling og mountainbiking i området omkring feriestedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
WIFI
Legeplads
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Fitness
Wellness/Spa
Spa behandlinger
Mod betaling
Wellness område
Massage
Mod betaling
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 113
Parkering
Sommer kort m div rabatter og entreer
Underholdning
Mini klub

Velkommen til Maria Alm

Bo i moderne og luksuriøse ferielejligheder

Bo i moderne og luksuriøse ferielejligheder

Maria Alm er det oplagte valg, hvis I gerne vil give familien en ferieoplevelse i særklasse. I bor midt i de østrigske Alper og både feriestedet og området omkring bugner med aktiviteter og oplevelser for hele familien i naturskønne omgivelser. Maria Alm har ialt 113 ferieboliger fordelt på 10 charmerende komplekser i charlet-stil centralt i landsbyen. Alle ferielejligheder er udført i lækre materialer og moderne interiør og indeholder en kombineret opholds- og spisestue, terrasse eller altan samt køkken med gode faciliteter til madlavning.         

Tag en skøn dukkert eller slap af i wellness

Tag en skøn dukkert eller slap af i wellness

Hele familien kan se frem til både sjov og afslapning i det lækre indendørs poolområde, som I har fri adgang til under jeres ferieophold på Maria Alm. I kan tage en forfriskende dukkert, svømmetur og lade børnene boltre sig i det separate børnebassin mens I slapper af i liggestolene. Og når I trænger til at koble helt fra, kan i slappe helt af i wellness-området hvor I også har mulighed for at tilkøbe en dejlig gang massage og diverse skønhedsbehandlinger.       

Aktiviteter for store og små i de østrigske Alper

Aktiviteter for store og små i de østrigske Alper

Der findes et væld af oplevelser både på og udenfor feriestedet Maria Alm med masser af oplevelser for både børn og voksne. Nærområdet omkring Maria Alm er det perfekte udgangspunkt for storslåede naturoplevelser på vandre-, cykel- og mountainbikeruter i bl.a. populære Hochkönig og Königsweg. Maria Alm udlejer et bredt udvalg af både cykler og mountainbikes til både store og små. Endeligt kan I tage på udflugt til en lang række spændende attraktioner såsom klatreparken Naturun Waldseilgarten eller delstatens charmerende hovedstad Salzburg, som bl.a. er kendt som komponisten Mozarts fødeby.  

Mange timers leg og underholdning til børnene

Mange timers leg og underholdning til børnene

Under opholdet på Maria Alm, er der ingen grund til at børnene kommer til at kede sig. Feriestedet byder nemlig på en miniklub og forskellige aktiviteter, spil og underholdning for børnene. De mindste kan også glæde sig til at tilbringe mange timer på legepladsen samt muligheden for at møde feriestedets søde maskot, bjørnen "Bollo". I den nærliggende by Saalfelden, kan I også tage børnene med ud at prøve den sjove sommer bobslæde-bane, som tager jer med på en 1,6 km lang tur igennem det østrigske landskab. 

Spis godt både ude og hjemme på feriestedet

Spis godt både ude og hjemme på feriestedet

Når I kommer hjem fra en aktiv dag med friluftsoplevelser i Alperne, kan I sætte jer til rette i den hyggelige og charmerende Restaurant Platzhirsch, hvor der findes en terrasse og loungebar, hvor der serveres lækre retter samt forfriskninger for både børn og voksne. Og vil I hellere spise feriens måltider hjemme i ferieboligen, kan I benytte jer af ferieboligens køkken og nyde dem på den møblerede terrasse/altan.