Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Marina Azzura Resort

Alt det får I:
Bo i en husbåd
Lej en kajak eller kano
Skønne familieminder
Oplev smukke Lignano
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
2.5 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
3.5 km
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
2.5 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
3.5 km
Bar

Marina Azzurra Resort - Hyggelige husbåde ved Lignano Sabbiadoro

Marina Azzurra Resort byder på en helt anderledes måde at holde ferie på. Prøv at bo på vandet i en af de farverige husbåde, der er moderne indrettet med køkkenniche og aircondition. Der er tilknyttet restaurant, bar og swimmingpoolområde, og vil I på stranden ligger den smukke brede strandpromenade kun 2,5 km væk. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
2.5 km
Afstand strand & type
2-5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Babypool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Take Away
Butikker
Supermarked
3.5 km
For børn
Gyngestativ
Wellness/Spa
Jacuzzi
Generelt
Grill tilladt
Nærmeste by
Lignano Sabbiadoro, 2 km
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Basketball
Fodbold
Tennis
Volleyball

Praktisk information

Det anbefales af medrejsende børn er over 8 år, hvis I vælger en husbåd som feriebolig..

Velkommen til Marina Azzurra Resort!

Marina Azzurra Resort

Marina Azzurra Resort

Marina Azzurra Resort er et helt anderledes ferie resort. Beliggende tæt på Lignano Sabbiadoro og kun 2,5 km fra Adriaterhavet og dets strande, er der her mulighed for at få en unik ferieoplevelse. Når I bor på Marina Azzurra er strandservice inkl. i prisen. I får tildelt en strandplads og I har samme plads under hele opholdet. Strandservice er 2 solsenge og 1 parasol.
Her er et skønt poolområde, tennisbaner, multisportsbane med mulighed for fodbold, volley- og basketball. Det er ligeledes muligt at leje cykler.
Der findes desuden en legeplads til børnene.
I bor i skønne og meget velindrettede husbåde, som alle har aircondition, køkkenniche og god udsigt. Der er også tilknyttet et grillområde, hvis I vil lave mad på grill en dag.
Området omkring Marina Azzurra Resort tilbyder mange seværdigheder og en dagstur til Venedig er også en oplagt mulighed. Uden tvivl et godt udgangspunkt for en skøn familieferie i maritime omgivelser.

Spis på færgen Emerald River

Spis på færgen Emerald River

Marina Azzurra Resort har også tilknyttet egen restaurant og bar, og også her er det maritime tema bevaret idet det hele er placeret på en ombygget færge, med navnet "Emerald River".

Færgen er i 3 etager med restaurant på hoveddækket, og en overdækket terrasse på det midterste dæk, med panoramaudsigt over området. På øverste dæk kan man nyde 360° udsigt over landskabet. På øverste dæk finder I også Sky Cocktail Bar, der har åbent dagligt fra kl. 10.00 til kl. 24.00. Her kan I nyde en drink i solnedgangen.

Hver onsdag kl. 11.00 lægger Emerald River fra kaj og sejler ned ad Tagliamento floden på et 2,5 timers cruise. Her kan man nyde en god pastaret, et køligt glas vin og lidt live musik, mens man bevæger sig forbi det hektiske liv på strandene ved Bibione og Lignano Sabbaidoro.

Stort poolområde for hele familien

Stort poolområde for hele familien

Det smukke poolområde har noget at byde på for hele familien. Der er liggestole, håndklæder og parasoller til de solbadende, så det er bare at læne sig tilbage og nyde sommeren under palmerne. Vandhundene kan boltre sig i hele 3 swimmingpools. Den ene er 130 cm dyb og ved siden af er der et område for børnene med vanddybder fra 20 til 50 cm. I wellnesspoolen er der blandt andet dyser, der masserer din krop, så du er helt ladet op og fuld af energi.

Bibione og Lignano Sabbiadoro

Bibione og Lignano Sabbiadoro

Feriebyerne Lignano Sabbaidoro og Bibione, er 2 meget velkendte badebyer. De tilbyder begge et væld af skønne restauranter, barer og en masse iscaféer. Her finder I en masse små butikker og shoppingmuligheder. Her er også mulighed for at lave de nødvendige indkøb, hvis I vil lave jeres favoritmåltider derhjemme. Nærmeste supermarked ligger ikke mere end små 3 km fra feriestedet.