Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Stort, flot feriekompleks
Oplev kroatisk charme
Direkte til badestranden
Spændende udflugter
Top faciliteter
Strand
Småsten
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Bar
Spillehal
300 m
Mini klub
I højsæsonen
Top faciliteter
Strand
Småsten
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Bar
Spillehal
300 m
Mini klub
I højsæsonen

Suveræn beliggenhed ved stranden

Medena er et dejligt, stort feriekompleks placeret omkring 8-9 kilometer vest for Split lufthavn. Feriestedet består af mere end 260 ferielejligheder fordelt i adskillige flotte og farverige rækkehuse direkte ned til stranden. Her finder I en reception med mulighed for at benytte safety-boks, en hyggelig bar, god restaurant, et vekselkontor, supermarked, grønthandler, vaskeri og sågar en natklub. I løbet af dagen er der spækket med aktiviteter, I kan foretage jer, hvis I ønsker at udfordre familien til et spil eller blot røre kroppen på ferien. Medena er ligeledes det ideelle rejsemål for jer, der ønsker at tage på spændende udflugter til nærliggende byer for at opleve den kroatiske charme. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Småsten
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Is bar
Andre faciliteter
Billard/pool
Mod betaling
Leje af værdiboks
Hæveautomat
Spillehal
300 m
Cykeludlejning
Vaskemaskine
Mod betaling
Mini golf
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Fodbold
Basketball
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Generelt
Parkering
I underjordisk garage - Inkl., På fælles parkeringsplads - mod betaling
Nærmeste lufthavn
Split, 12 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Diskotek
Mini klub
I højsæsonen

Velkommen til Medena

Rejs på ferie til Medena

Rejs på ferie til Medena

Medena ferielejligheder er fine lejligheder, som med sine farverige rækkehuse er med til at skabe en hyggelig atmosfære og stemning på feriestedet. De er indrettet med de nødvendige faciliteter, så I kan føle jer hjemme og tilberede det basale, da der er køleskab, kogeplader, mikroovn og kaffemaskine i lejlighederne. Foruden gode lejligheder er den tætte placering til stranden og de mange praktiske faciliteter, hvad der gør Medena attraktiv.

Sjov, leg og aktivitet

Sjov, leg og aktivitet

Dette feriekompleks indbyder til morsomme øjeblikke sammen med dem, man rejser med. På Medena er der forskellige aktiviteter som gør, at det aldrig bliver kedeligt. Der er i løbet af dagen masser af aktiviteter som blandt andet joggingture, tennis, basketbold, fodbold samt en miniklub for familiens mindste, hvor de kan hygge sig med jævnaldrende. Langs den hyggelige strandpromenade er der mulighed for at leje både, vandski og et rigt udvalg af isbarer, fastfood og hyggelige små "tavernaer" hvor de lokale retter kan afprøves.

Udforsk de interessante og smukke byer

Udforsk de interessante og smukke byer

Når ferien går til Medena, er der flere byer i området, I kan glæde jer til at udforske. I kan f.eks. tage til den stemningsfyldte by Split, hvor der er et hav af seværdigheder at besøge. Særligt den gamle bydel, Diocletians Palads, gør Split til noget unikt med sit prægtige palads fra det 3. århundrede, dengang romerne indtog byen. I kan gå langs havnepromenaden, hvor der ligger den ene gode café efter den anden, som er et attraktivt sted for både lokale såvel for rejsende. I kan også tage til Sibenik, som har en fantastisk strand, som børnene vil elske. Der er mange smukke historiske monumenter i byen, hvor blandt andet St. Michael fæstningen kan anbefales at besøge.