Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Småsten
Top Faciliteter
Strand
Småsten

Suveræn beliggenhed ved stranden

Medena er et dejligt, stort feriekompleks placeret kun ca. 8-9 kilometer vest for Split lufthavn. Det består af mere end 260 ferielejligheder fordelt i adskillige flotte og farverige rækkehuse direkte ned til stranden. Her finder I en reception med mulighed for at benytte safety-boks, en hyggelig bar, god restaurant, et vekselkontor, supermarked, grønthandler, vaskeri og sågar en natklub. I løbet af dagen er der spækket med aktiviteter, I kan foretage jer, hvis I ønsker at udfordre familien til et spil eller blot røre kroppen på ferien. Medena er ligeledes det ideelle rejsemål for jer, der ønsker at tage på spændende udflugter til nærliggende byer for at opleve den kroatiske charme. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Småsten
Andre faciliteter
Mini golf
Mod betaling
Billard/pool
Mod betaling
Vaskemaskine
Mod betaling
Generelt
Parkering
I underjordisk garage - Inkl., På fælles parkeringsplads - mod betaling
Nærmeste lufthavn
Split, 12 km
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Ferieboliger - Medena

Velkommen til Medena

Rejs på ferie til Medena

Rejs på ferie til Medena

Medena ferielejligheder er fine lejligheder, som med sine farverige rækkehuse er med til at skabe en hyggelig atmosfære og stemning på feriestedet. De er indrettet med de nødvendige faciliteter, så I kan føle jer hjemme og tilberede det basale, da der er køleskab, kogeplader, mikroovn og kaffemaskine i lejlighederne. Foruden gode lejligheder er den tætte placering til stranden og de mange praktiske faciliteter, hvad der gør Medena attraktiv. Friferie gør det nemt og hurtigt at bestille familiens næste rejse online her på vores website, eller I kan ringe til vores professionelle ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Sjov, leg og aktivitet

Sjov, leg og aktivitet

Dette feriekompleks indbyder til morsomme øjeblikke med dem, man rejser med. På Medena er der forskellige aktiviteter, som gør det aldrig bliver kedeligt. Der er i løbet af dagen masser af aktiviteter som blandt andet joggingture, tennis, basketbold, fodbold samt en miniklub for familiens mindste, hvor de kan hygge sig med jævnaldrende. Langs den hyggelige strandpromenade er der mulighed for at leje både, vandski og et rigt udvalg af isbarer, fastfood og hyggelige små "tavernaer" hvor de lokale retter kan afprøves.

Udforsk de interessante og smukke byer

Udforsk de interessante og smukke byer

Når ferien går til Medena, er der flere byer i området, I kan glæde jer til at udforske. I kan f.eks. tage til den stemningsfyldte by Split, hvor der er et hav af seværdigheder at besøge. Særligt den gamle bydel, Diocletians Palads, gør Split til noget unikt med sit prægtige palads fra det 3. århundrede, dengang romerne indtog byen. I kan gå langs havnepromenaden, hvor der ligger den ene gode café efter den anden, som er et attraktivt sted for både lokale såvel for rejsende. I kan også tage til Sibenik, som har en fantastisk strand, som børnene vil elske. Der er mange smukke historiske monumenter i byen, hvor blandt andet St. Michael fæstningen kan anbefales at besøge.