Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Egen balkon eller terrasse
500 meter til sandstrand
Dejlig pool på feriestedet
Bibiones hyggelige gågade
Top faciliteter
Strand
,
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
,
WIFI
Top faciliteter
Strand
,
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
,
WIFI

Hyggeligt og livligt område

Michelangelo ligger ca. 500 meter fra Bibiones fine sandstrand og kun 200 meter fra centrum af byen. Feriestedet har en dejlig pool, som vil være det naturlige samlingspunkt sommeren igennem. Alle lejlighederne er med enten balkon eller terrasse, så de lune sommeraftener kan nydes fuldt ud. Fra Michelangelo er det oplagt at gå en tur ned af Bibiones hovedgade, som om aftenen bliver til gågade, og se på de mange spændende butikker og nyde en Italiensk is i en af de mange is-cafèer. Michelangelo er bestemt et feriested, vi varmt kan anbefale. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, 650 m
Pool
Bar/Restaurant
200 m
200 m
Andre faciliteter
Betales på stedet
Inkl. på hele feriestedet
Butikker
Lille udvalg, 100 m
Generelt
Venedig Marco Polo, 106 km
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sportsfaciliteter
18-hullers bane - mod betaling, 3 km
Underholdning
Max 1000 m

Velkommen til Michelangelo!

Central beliggenhed

Central beliggenhed

Adriaterhavskysten er et attraktivt rejsemål med sine fine strande og hyggelige feriesteder. Michelangelo ferielejligheder har en fantastisk beliggenhed med blot 200 meter til byen og 500 meter til en skøn sandstrand, hvilket betyder, at alt det nødvendige ligger indenfor rækkevidde. Poolområdet indbyder til afslapning i skønne omgivelser, hvor familiens mindste kan boltre sig i børnebassinet med jævnaldrende.

Ønsker I råd og vejledning omkring jeres næste ferie, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 7015 4141.

Livlig og charmerende område

Livlig og charmerende område

Michelangelo ferielejligheder ligger i Bibione, som er en foretrukken destination på Adriaterhavskysten i Italien blandt børnefamilier. Her er brede sandstrande, farverige parasoller og en afslappende atmosfære. I Bibione finder I hyggelige restauranter, isbarer og caféer, som med sikkerhed vil servere noget for enhver smag. Ønsker I at besøge en særdeles børnevenlig strand, kan vi anbefale Lido dei Pini, som byder på en badeoplevelse i rolige omgivelser. Der findes et hav af aktiviteter for store og små, som gør, at I aldrig kommer til at kede jer i Bibione. Minigolf, tennis, petanque samt diverse vandsportsaktiviteter er blot  lidt af det, I kan foretage jer i Bibione. Vi kan anbefale cykeludlejning, hvis I ønsker at komme let og sjovt omkring til de forskellige strande og spisesteder. 

Unikke oplevelser i vente

Unikke oplevelser i vente

Vælger I at bo i Michelangelo ferielejligheder i Bibione, er der ikke langt til  romantiske Venedig. Venedig er med sine snævre gader og kanaler en helt unik by, som I ikke må snyde jer selv for at besøge. I Venedig kan I opleve storslåede seværdigheder som Markuspladsen, Dogmepaladset ved bredden af Canal Grande og Rialtobroen. Det er også en fascinerende og autentisk oplevelse, blot at slentre rundt i de krogede gader og opleve den romantiske stemning. Venedig kan også opleves fra vandsiden med en tur i gondol, en oplevelse man sent vil glemme.