Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Bibiones hyggelige gågade
Egen balkon eller terrasse
Dejlig pool på feriestedet
500 meter til sandstrand
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 900 m
Særskilt børnepool
Restaurant
200 m
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 900 m
Særskilt børnepool
Restaurant
200 m
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
Legeplads

Hyggeligt og livligt område

Michelangelo ligger ca. 900 meter fra Bibiones fine sandstrand og kun 200 meter fra centrum af byen. Feriestedet har en dejlig pool, som vil være det naturlige samlingspunkt sommeren igennem. Alle lejlighederne er med enten balkon eller terrasse, så de lune sommeraftener kan nydes fuldt ud. Fra Michelangelo er det oplagt at gå en tur ned af Bibiones hovedgade, som om aftenen bliver til gågade, og se på de mange spændende butikker og nyde en Italiensk is i en af de mange is-cafèer. Michelangelo er bestemt et feriested, vi varmt kan anbefale. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 900 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
200 m
Diskotek
Max 1000 m
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 106 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 3 km

Velkommen til Michelangelo!

Central beliggenhed

Central beliggenhed

Adriaterhavskysten er et attraktivt rejsemål med sine fine strande og hyggelige feriesteder. Michelangelo ferielejligheder har en fantastisk beliggenhed med blot 200 meter til byen og 900 meter til en skøn sandstrand, hvilket betyder, at alt det nødvendige ligger indenfor rækkevidde. Pool området indbyder til afslapning i skønne omgivelser, hvor familiens mindste kan boltre sig i børnebassinet med jævnaldrende.

Ønsker I råd og vejledning omkring jeres næste ferie, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 7015 4141.

Livlig og charmerende område

Livlig og charmerende område

Michelangelo ferielejligheder ligger i Bibione, som er en foretrukken destination på Adriaterhavskysten i Italien blandt børnefamilier. Her er brede sandstrande, farverige parasoller og en afslappende atmosfære. I Bibione finder I hyggelige restauranter, isbarer og caféer, som med sikkerhed vil servere noget for enhver smag. Ønsker I at besøge en særdeles børnevenlig strand, kan vi anbefale Lido dei Pini, som byder på en badeoplevelse i rolige omgivelser. Der findes et hav af aktiviteter for store og små, som gør, at I aldrig kommer til at kede jer i Bibione. Minigolf, tennis, petanque samt diverse vandsportsaktiviteter er blot  lidt af det, I kan foretage jer i Bibione. Vi kan anbefale cykeludlejning, hvis I ønsker at komme let og sjovt omkring til de forskellige strande og spisesteder. 

Unikke oplevelser i vente

Unikke oplevelser i vente

Vælger I at bo i Michelangelo ferielejligheder i Bibione, er der ikke langt til  romantiske Venedig. Venedig er med sine snævre gader og kanaler en helt unik by, som I ikke må snyde jer selv for at besøge. I Venedig kan I opleve storslåede seværdigheder som Markuspladsen, Dogmepaladset ved bredden af Canal Grande og Rialtobroen. Det er også en fascinerende og autentisk oplevelse, blot at slentre rundt i de krogede gader og opleve den romantiske stemning. Venedig kan også opleves fra vandsiden med en tur i gondol, en oplevelse man sent vil glemme.